Pentium G3258 ve GTX 750Ti Tabanlı Sistem Toplama

zurdabose

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir sistem almayı planlıyorum. Kafamda biraz kurguladım. Öyle oyunlarda ultra takıntım falan yok, açsın yeter. Şimdi anakart olarak Gaming 3 düşündüm. O.C Genie kullanarak işlemciye O.C yapacağım. SSD, harddisk, soğutucu elimde var zaten. Sizde öneride bulunursanız sevinirim. Teşekkürler.

Düşündüğüm bileşenler :

İşlemci : www.vatanbilgisayar.com: Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar

Anakart : www.vatanbilgisayar.com: Z97 GAMING 3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar

RAM : www.vatanbilgisayar.com: Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Savage RED DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram - Vatan Bilgisayar

Kasa : Zalman Z3 Plus

PSU : www.vatanbilgisayar.com: Zalman Zm600-Lx Dual Forward Serisi 600W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar

Ekran Kartı : www.vatanbilgisayar.com: Msi Gtx750Ti Twin Frozr Gaming Gddr5 2Gb 128Bit Nvidia Geforce Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğinizi ben de düşünmüştüm lakin evde PS4 var. Onun için PC'de daha çok günlük kullanım, arada bir ufak tefek oyunlar oynarım diye ekran kartını yüksek tutmadım. Öneriniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSİ TF IV GTX 760 yerine MSİ TF V GTX 960'ı öneririm. TF V, TF IV e göre cok daha etkili soğutmaya sahip. Ayrıca TDP değeri düşük yeni Maxwell mimarisi, düşük güç tüketimiyle daha rahat soğutuluyor. GTX 960' da kullanılan GM206 GPU cok rahat yüksek değerlere overclock edilebiliyor. DirectX 12 desteği ise cabası. TORX fan tasarımından bahsetmiyorum bile. Bu 2' sinden birini seçebilirsiniz.
www.vatanbilgisayar.com: MSI GTX960 GAMING 100ME GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

www.vatanbilgisayar.com: MSI GTX960 GAMING GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı