Nasıl irtibat kurabiliriz? PM atamadım veya ben mi bulamadım?
Diğer bir sorum da şudur;"ucuz yollu" desktop toplayacağım, MB + CPU + RAM + HDD alıyorum, diğer parçalar mevcut + Gcard olarak elinde 5670 ve 6670 var ama ben on-board denemek/kullanmak istiyorum!
3258 kafam da var fiyatı da "tatlı"
Bu ara da ne yacaksın diye sorarsanız;nette gezinme bazı desktop işlerim ama asıl işim fılm izlemek(720/1080) İndirir izler ve silerim veya HDD'ye atarım bazılarını özellikle music-clip leri;"gaming" ile kesinlikle işim yoktur.
Dolayısıyla i3 alın demeyin! Notebook var i5 ama 15,6 ekranı bit kadar geliyor artık bana ve hiç tat vermiyor.
Kızımda ki NB Monster i7/17" o da kesmiyor! Monitörüm 24 ve 42lik paneli de monitör gibi kullanıyorum.
Mevcut desktop p4-3.0/asus945/2gbram/gcard 6670 potplayer ile 1080p işini götürüyor sayılır ama eskidi artık bu meret.
2. elde şunu buldum MB için; ASUS B85M-G ne dersiniz bunun için? Veya 3258 ile gider mi?
RAM’ den hiç anlamam ne olmalıdır?
Hdd yi ise sanırım sistemi atacağım ssd alabilirim ve sadece bununla idare ederim ayrıca hdd almayayım diyorum.
Zaten D/L ettiğim içerikleri ext. HDD’ye atıyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın, bütçe için sorun yok aslında ama ben fazla para vermek istemiyorum.
Saygılar.
Karar sizin, alıp almamakta özgürsünüz.
Alıyorum CPU'yu+
Ancak diğer MSG mı okuyun ltf.