Pentium G3420 ile GTX 750 Ti darboğaz olur mu?

İlker.3691

Decapat
GTX 750 Ti ekran kartı alacağım ama işlemcimle uyumluluk sağlar mı ve darboğaz olur mu bilmiyorum.
Ayrıca CSGO oynatır mı bu ikili?

Ekran Görüntüsü (22)-crop.png

Herhangi bir sıkıntı yaşamadan kullanırsınız. CS-GO'da da zannediyorum 1080p-mid. ayarlarda 60fps vermesi lazım ama CS GO'yu dünya gözüyle görmeyeli çok uzun zaman oldu son halini bilemiyorum grafik anlamında update falan gelmişti :D
Youtube'da bir çok video mevcut isterseniz orada aratarak performans videolarını izleyin bu ekran kartının en azından fikir verir aynı işlemci ile yapılmış testler bulamasanız da...
G4400 ile bile darboğaz yaşamıştım ben. Darboğaz yaşayacaksınız muhtemelen.
750ti ekran kartı ile mi yaşadınız darboğaz?

Evet 750 TI ile yaşamıştım. Her oyunda %100 CPU ve %50 GPU kullanımı ile karşılaşmıştım. Ben de satıp 6600K aldım. :)
Valla doğrudur ama internette bu işlemcinin nasıl bir işlemci olduğuna dair video ve testler bulunuyor yani bu derece darboğaz olması mümkün değil çünkü 750ti orta seviye bir ekran kartı bile değil. Bence sizin işlemciniz de bir sıkıntı falan varmış.

Selamlar
Aynı sistem bende var windows 7 8gb ram gtx 750ti
Darboğaz çok oluyor.
(GTA 5'de) İşlemci kullanımı %100 iken ekran kartı kullanımı %15 20'lerde geziyor.
Sistem biraz rahatlasın diye 4gb ram ekledim ama pek birşey değişmedi.
GTA 5'deki kadar olmasa da Zula, ETS2, CSGO'da da durum böyle.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı