Pentıum G4400 -1030 2GB sistem iyi midir?

burkuu26

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci: İntel Pentıum G4400
Ekran kartı: ASUS Nvidia GT 1030 2GB
RAM: ADATA 8 GB 2133 MHz
Anakart: GİGABTE H110m DS2 DDR3
HDD: SEAGETA 1TB 7200 RPM 64MB
Kasa - PSU: FRİSBY 8865 Kasa - 500W PSU

Arkadaşlar yukarıda gördüğünüz sistemi almayı planlıyorum. Bilgisayarı uzun bir süre boyunca kullanmayı düşünmüyorum. Maksimum 3,5-4 sene. Bu yüzden DDR4 tercih etmedim ama sizin görüşlerinizi de almak istiyorum. Genel olarak bilgisayarda oyun oynayıp internete gireceğim ve Office uygulamalarını kullanacağım. Oynayacağım oyunların ekran kartım, RAM ve işlemcime göre benchmark testlerime baktım. Ben bilgisayarda bir eksik göremedim.

Sizlerin bu konu hakkındaki görüşlerinizi almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
QUOTE="ahmetselimoz2001, post: 2922496, member: 128305"]Çok daha iyi bir sistem yapılır.[/QUOTE]

3 - 4 yıl bence uzun bir süre bu yüzden DDR 4 sistem daha mantıklı olur. FRİSBY markasını önermem. Bütçeniz nedir belki daha iyi bir sistem toplanabilir.

Arkadaşlar bütçem mönitör dahil 2100 TL. Bilgisayara herhangi bir yükseltme işlemi uygulamayacağım. Yani RAM vs. yükseltmeyeceğim. DDR3 ve DDR4 konusunda, oyunda hangisi daha iyi iş yapar ? Bilgisayarı MediaMark'tan alıcam. İlimdeki MediaMark'ta MSI ile çalışmıyormuş. Bunu göz önünde bulundurarak sistemi toplarsanız sevirim. Teşekkürler.

G4400 ve PSU vasat. G4560 veya G4600 almadığınız sürece o sistemin 2 yıl bile görmesi çok zor.

DDR3 RAM alınabilir. Çünkü DDR4 RAM'ler gerçekten çok pahalı. Arada fark var ama yapacak bir şey yok.

1151 pinli DDR3 anakartarları mevcut.

QUOTE="ahmetselimoz2001, post: 2922496, member: 128305"]Çok daha iyi bir sistem yapılır.

[/QUOTE]Arkadaşlar bütçem mönitör dahil 2100 TL. Bilgisayara herhangi bir yükseltme işlemi uygulamayacağım. Yani RAM vs. yükseltmeyeceğim. DDR3 ve DDR4 konusunda, oyunda hangisi daha iyi iş yapar ? Bilgisayarı MediaMark'tan alıcam. İlimdeki MediaMark'ta MSI ile çalışmıyormuş. Bunu göz önünde bulundurarak sistemi toplarsanız sevirim. Teşekkürler.[/QUOTE]

Hangi ildesiniz? Vatan MediaMarkt'tan daha uygun fiyatlara sahip. 2100 TL ile X4 950, 8 GB RAM, 1 TB HDD, GT 1030 ve 1080P monitör ile sistem yapılır. Masaüstüne geçince tam ayrıntılarıyla toplar, buraya linklerini atarım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı