Pentıum G4400 -1030 2GB sistem iyi midir?

Hangi ildesiniz? Vatan MediaMarkt'tan daha uygun fiyatlara sahip. 2100 TL ile X4 950, 8 GB RAM, 1 TB HDD, GT 1030 ve 1080P monitör ile sistem yapılır. Masaüstüne geçince tam ayrıntılarıyla toplar, buraya linklerini atarım.

Eskişehir' de yaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? MediaMarkt'dan sipariş verebilirim. Vatan bilgisayardan da alabilirim. Sistemi biraz daha ayrıntılı bir şekilde linklerle atarsanız çok mutlu olurum.

G4400 ve PSU vasat. G4560 veya G4600 almadığınız sürece o sistemin 2 yıl bile görmesi çok zor.

DDR3 RAM alınabilir. Çünkü DDR4 RAM'ler gerçekten çok pahalı. Arada fark var ama yapacak bir şey yok.

PSU için Cooler Master nasıl ? Bütçem çok yüksek olmadığı için G4400 kullandım. G4560 veya G4600'ı soracağım. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Eskişehir' de yaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? MediaMarkt'dan sipariş verebilirim. Sistemi biraz daha ayrıntılı bir şekilde linklerle atarsanız çok sevirim.

PSU için Cooler Master nasıl ? Bütçem çok yüksek olmadığı için G4400 kullandım. G4560 veya G4600'ı soracağım. Teşekkürler.
G4400 aldığına değmez yani biraz ekleyip G4560 alınca iyiki bunu almışım dersiniz. Cooler Master iyi ama 80+ sertifikalı olanlarından alın.

Hocam kasa ile PSU'yu birlikte almayı düşünüyorum. 400W sertifikasız Cooler Master PSU işimi görmez mi? Sonuçta bütçem oldukça düşük.

Güç kaynağından kısmak ileride sıkıntı yaratabilir. Elinde eski kasa varsa sadece düzgün bir güç kaynağı alarak kullanabilirsin.

X4 950, X4 880K serisinin yenilenmişi, ama güncel sistem olduğu için ileride Ryzen takılabilir. X4 950 tek çkeridek performansları yine düşük kalıyor. Oyunda etkiler, GT 1030'dan fazlası takılmaz ise fazla etkisi olmaz. Ama DDR 4 RAM'ler pahalı, siz hangisi hesaplı geliyorsa tartın ona öre düşünün.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı