Pentium G4400 Sistem "Select Proper Boot Device" Hatası

Melih Ergin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar ben yeni sistem topladim fakat bir sorunla karsilasiyorum, harddisk haric her seyi sıfırdan topladim.

Sistem ozellikleri:
  • Intel Pentium Skylake G4400 İslemci
  • MSI H110M Pro-VD anakart
  • 4 GB Kingston HyperX RAM
  • 600 Watt Dark Force PSU
  • Powercolor ATI Radeon HD 6570 Ekran Karti
  • Harddisk 80 GB IDE vardi, bir bilgisayarcida SATA ile takas yaptim.
Sistemi yeni topladim daha hic acilmadi. Sorun:
  • Reboot and select proper boot device
Ctrl alt delete yapip sistemi bastan baslatiyorum, F11'e basiyorum. SATA 1 harddisk modeli, SATA 2 DVD-ROM ve enter setup secenegi var. Enter setup deyince BIOS ekrani geliyor, SATA 1 harddiske tiklayinca bastaki hata geliyor. Reboot and select proper. Su an tabletten yaziyorum ve 1 MB ustu foto atilmadigi icin sıkıstırma islemini de tabletten yapamiyorum. Sorunumu anlayan varsa lutfen yardim edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows kurulumu yapmamışsınız, ortada boot edilecek bir işletim sistemi yok, açılmaması normal. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Rehberleri sırasıyla takip edin ve ne söyleniyorsa ona göre yapın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı