Ram alamıyorum fakat SSD alsam sorun gider mi?Bir tane daha RAM alabilirseniz alın.
Ram alamıyorum fakat SSD alsam sorun gider mi?Bir tane daha RAM alabilirseniz alın.
Kesin garanti veremeyiz de SSD alırsanız büyük oranda hızlanır sistem.Ram alamıyorum fakat SSD alsam sorun gider mi?
Windows 7'ye geçmenin faydası olur mu ? Başka çare yok galibaKesin garanti veremeyiz de SSD alırsanız büyük oranda hızlanır sistem.
RAM alamıyorum fakat SSD alsam sorun gider mi?
Hocam zaten SSD ile RAM'in fiyatları hemen hemen aynı.
SSD varsa Win 8.1 de kalabilir bence.Windows 7'ye geçmenin faydası olur mu ? Başka çare yok galiba
SSD varsa Win 8.1 de kalabilir bence.
İnternetten bilindik sitelerden ISO olarak indirebilirsiniz. Çoğu güvenlidir.Windows 7 indirmek istiyorum fakat bilgisayara bir şey olmasın yasaklar var bilgisayarcıya'da gidemiyorum maalesef güvenli olarak nereden indirebilirim?
İnternetten bilindik sitelerden ISO olarak indirebilirsiniz. Çoğu güvenlidir.
Kesin garanti veremem ama olmaz gibi. Eğer son güncellemeleri içeren ISO indirirseniz sıkıntı olmaz sanırım.İndirdikten sonra driver sorunları olur mu peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.