Satılık Pentium G4400 ve R7 370 Sistem

Makaleler
1
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bir süredir kullandığım sistemimi dizüstü bilgisayara geçmek için satıyorum. Parçaların çoğunun garantisi bitti, ancak hepsinin kutuları ve faturaları eksiksiz duruyor. Hiçbir parça üzerinde hız aşırtma yapılmamıştır, genel olarak CS GO, LOL, PUBG oynadığım için buna gerek duymadım açıkçası. Fiyat konusunda aldığım fiyata göre hesap yapıyorum. 3 veya daha fazla parça almak isteyen olursa parça satışı var onun haricinde tek tek satma gibi bir niyetim yok. Eğer tek tek satmaya karar verirsem parçaların yanına fiyatlarını yazarım kesinlikle.

• İşlemci: Pentium G4400 - 150 TL
  • Anakart: MSI H110M PRO-VD - 170 TL
  • RAM: Kingston HyperX Fury Black 8 GB 2400MHz DDR4 - 400 TL
  • SSD: KINGSTON HyperX Fury SHFS37A/120G 2.5" 120 GB - 200 TL
  • HDD: WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB - 150 TL
  • Ekran Kartı: Asus R7 370 STRIX GAMING 2GB - 400 TL
  • Kasa: Thermaltake Versa V2 500w ( Psu 432w güç vermekte ) - 275 TL
  • Monitör: ASUS 19.5" VX207NE - 250 TL
Mersin Yenişehir'de ikamet etmekteyim, şehir içi alıcı var ise evime gelip sistemi deneyebilir. Şehir dışı satışı için GeT ilanı açabilirim ancak kesilecek komisyonu göz önünde bulundurarak fiyata ekleme yapacağım hâliyle. En kısa zamanda sistemin fotoğraflarını yükleyeceğim.

Son düzenleme:
Parça satışı olunca bilgilendirirseniz sevinirim. Ekran kartı-HDD-SSD ve fiyatına göre RAM'e talibim

Teşekkür ederim. Ürünün fotoğraflarınızı yüklemenizi bekliyorum.
Ayrıca ürünlerin garanti durumlarını belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Ekran kartı ve işlemci tek başlarına ne kadar olurlar?

Kasanın fotoğrafları bu şekilde. Bilgisayar penceremin önünde duruyor ve dibimizde de inşaat olduğu için kasa bu şekilde tozlandı ( gerçi bir süredir içini temizlememiştim onun da katkısı var )
Parça satışı ancak @SpermMan gibi birkaç parça birden alacak olan olursa var arkadaşlar.
Ekran kartı tek ne kadara olur merak ettim.
Alıcı değilsen bu soruyu cevaplama gibi bir niyetim yok.

Dosya Ekleri

• thmb_588110083bgn.jpg
    thmb_588110083bgn.jpg
    3,5 KB · Görüntüleme: 107
  • thmb_588110083k0e.jpg
    thmb_588110083k0e.jpg
    1,9 KB · Görüntüleme: 97
  • thmb_588110083ksb.jpg
    thmb_588110083ksb.jpg
    2 KB · Görüntüleme: 95
  • thmb_588110083l6w.jpg
    thmb_588110083l6w.jpg
    1,9 KB · Görüntüleme: 94
Kasanın fotoğrafları bu şekilde. Bilgisayar penceremin önünde duruyor ve dibimizde de inşaat olduğu için kasa bu şekilde tozlandı ( gerçi bir süredir içini temizlememiştim onun da katkısı var )
Parça satışı ancak @SpermMan gibi birkaç parça birden alacak olan olursa var arkadaşlar.
İşlemci ve Ekran kartı kaç TL olur?

Alıcı değilsen bu soruyu cevaplama gibi bir niyetim yok.
Neden böyle tavrın? Fiyatına göre alacağım belki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı