Pentium G4560 İle MSI H110M PRO-VD Plus Uyumu

Makaleler
1
Daha fazla  
1489793494259.jpg

Arkadaşlar bunları almayı düşünüyorum.

Bu listede olmayan birde MSİ R7 240 ekran kartı aldım. Ana kart işlemciden önce üretildiğinden ilk takar takmaz ekrana görüntü gelmiyormuş BİOS güncellemesi gerekiyormuş işlemciyi desteklemesi için. Bu durumda da garantiye göndermem gerekecek.
ÖZET: Sizce bu sistem uyumlu mu ?
Başka ana kart önerir misiniz? Fazla bütçem yok. Ayırdığım bütçeler resimde var. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 221558

Bu listede olmayan birde MSİ R7 240 ekran kartı aldım. Ana kart işlemciden önce üretildiğinden ilk takar takmaz ekrana görüntü gelmiyormuş BİOS güncellemesi gerekiyormuş işlemciyi desteklemesi için. Bu durumda da garantiye göndermem gerekecek.
Başka ana kart önerir misiniz? Fazla bütçem yok. Ayırdığım bütçeler resimde var. Teşekkürler.
Sistem uyumlu fakat BİOS güncelleme yapıp göndersinler.

Max bütçenizi söylerseniz daha iyisini dizebiliriz bence.

Anakart olarak ise Asrock H110M alın onlar güncel. Uğraşmanıza gerek yok.

Eki Görüntüle 221558

8 RAM yapabilirsen daha güzel olur ya da 4 RAM kalıp MSİ R7 250 alabilirsin

Hocam bu sisteme bakabilirsin gtx ekran kartı kullanılmış

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videonun kapak resmindeki gösterilen ile videodaki parçaların alakası yok, dikkatimi çektiğinden söyledim. Fakat ekran kartı çok uzun ömürlü değil. Şöylede bir şey var; fiyat olarak mecbur kılınmış tabii.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı