Satıldı Pentium G4560 + MSI B250M Pro-VDH

Makaleler
4
Daha fazla  
İki ürününde birer senelik garantileri ve faturaları vardır. Oyun amaçlı kullanılmıştır. Upgrade amaçlı satılıktır. Fiyat 400 TL'dir.
İstanbul G.O.P, Bayrampaşa, Eyüp elden teslim. Kargoya sıcak bakmıyorum.

İki ürününde birer senelik garantileri ve faturaları vardır. Oyun amaçlı kullanılmıştır. Upgrade amaçlı satılıktır. Fiyat 400 TL'dir.
İstanbul G.O.P, Bayrampaşa, Eyüp elden teslim. Kargoya sıcak bakmıyorum.

Size nasıl ulaşabilirim?

Technopat aracılığı ile ürünümü başarılı şekilde sattım. Anıl Yakar'a da refimi veriyorum. Hayrını görsün. Başarılı bir alışverişti.

Satıcıdan ürünü satın alan kişiyim. Kendisi arızalı ürünü, herhangi bir problemi olup olmadığını özellikle sormama rağmen elden bana sattı. Eve gidip ürünü taktığımda ise anakartın ses portlarının bozuk olduğunu öğrendim. Kendisine sorduğumda ise bir süre cevap alamadım. Daha sonra kendisine ait bu konuyu gördüm:

MSI B250M Ses Portlarının Çalışmaması

Yani kendisi arızayı bilmesine rağmen arızasızmış gibi sattı ürünü. Kendisine sorduğumde ise haberi olmadığını söyledi. Bulduğum konuyu link olarak attığımda ise engellendim.

download.png

Bu kişiye bıraktığım ticaret geçmişi mesajının silinmesine ve forumda bir daha satış yapmaması ve başka insanların mağdur olmaması için elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum. Gerekirse tüm Facebook ve Whatsapp konuşmalarımı vermeye hazırım.

Ayrıca ürünlerin garanti ve faturaları olduğu da meçhul. Faturaları "bulamadığını" söylerek faturasız teslim etti.

Ses alamamak sıkıntı değil, ses kartı alıp takar kullanırım. Ancak resmen dolandırıcılık bu yapılan. Sitemim buna.

Son düzenleme:
"Portları hiç kullanmadım" demiş ama açtığı konuda ise tam tersini söylüyor. Baştan dürüst olması lazımdı. Bilgilendirme için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı