Pentium G4560 ve GTX 1050 Ti sistem CS:GO'da kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

emreakrsu06

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB 2133 Mhz
SSD veya HDD modeli
512GB SSD
Ekran kartı
GTX1050Ti
Anakart
H110M S2v
İşlemci
Pentium G4560
Arkadaşlar GTX1050 Ti OC 4 GB ekran kartım var. Sistemim böyle. 2 yıldır termal macun yenilenmiyor. İşlemci sıcaklıklarını ekledim. CS:GO'da Mirage harici kasıyor. Mirage'de 100FPS. 80 FPS aldığım maplerde de kasıyor. Bir görüş belirtir misiniz?

ekran özellik.PNG

işlemci.PNG

Ekran kartını güncellemelerini kontrol et. Bilgisayarında NVIDIA Experience olsun.
Benim eski sistemim bu, böyle düşüşleri genellikle güncelleme sorunundan dolayı yaşıyordum.

Sıcaklıklar normal. Bende de benzer bir sistem var. PUBG'yi eskiden 8 GB RAM ile çok rahat oynarken 16 yaptığım halde artık sürekli donmalarla oynuyorum. Sanırım gelen güncellemelerle oyunlarda işlemci kullanımı artmış ve G4560 yetmiyor.

Bir de şunu demek istiyorum, işlemcini değiştirmeye bak. CS:GO işlemci üzerine kurulu bir oyun.
Ben o ekran kartıyla i5 11400'e geçtim sabit 300 FPS oynuyorum.

Ekran kartını güncellemelerini kontrol et. Bilgisayarında NVIDIA Experience olsun.
Benim eski sistemim bu, böyle düşüşleri genellikle güncelleme sorunundan dolayı yaşıyordum.

Hep güncel tutuyorum.

Bir de şunu demek istiyorum, işlemcini değiştirmeye bak. CS:GO işlemci üzerine kurulu bir oyun.
Ben o ekran kartıyla i5 11400'e geçtim sabit 300 FPS oynuyorum.

i7 7700K nasıl olur ki?

İşlemcinizin tam performansını bilmiyorum fakat CS:GO işlemci ağırlıklı bir oyun olduğu için FPS düşüşü normaldir

Hep güncel tutuyorum.

i7 7700K nasıl olur ki?
İkinci el fiyatları sıfır i3 10100f den daha pahalı. Ben de aynı şeyi düşündüm de ikinci el almaktansa sıfır garantili ve geleceğe dönük sistem almak daha mantıklı. İkinci el piyasası kara borsa olmuş.

İkinci el fiyatları sıfır i3 10100f den daha pahalı. Ben de aynı şeyi düşündüm de ikinci el almaktansa sıfır garantili ve geleceğe dönük sistem almak daha mantıklı. İkinci el piyasası kara borsa olmuş.
Anakart uyumlu değil galiba benim i310100f'e

İkinci el fiyatları sıfır i3 10100Fden daha pahalı. Ben de aynı şeyi düşündüm de ikinci el almaktansa sıfır garantili ve geleceğe dönük sistem almak daha mantıklı. İkinci el piyasası kara borsa olmuş.

Dostum i7-6700K alsam işimi görür mü? CS harici pek oyun oynamıyorum o da en düşük ayarlarda.

Son düzenleme:
Görür de fiyatları çok yüksek ikinci elde. i3 10100F ve uyumlu anakart almak daha mantıklı. 1200 1300 TL'ye bulabilirseniz alın derim. Aslında 8 senelik işlemciye o paralar verilmez ancak ikinci el kara borsa olmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı