Pentium G4560 vs Fx 7890k

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşlemcinin test videolarına bakınız. GTA 5 ve BT1 de sorunsuz kullanıldığını izledim. Testler GTX1050 ve 1060 ile yapılmış. Ön yargılı olmamak lazım.
Eski Pentium'ları bende küçümserdim ama yeni nesil Pentium'lar bayağı hoşuma gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinin test videolarına bakınız. GTA 5 ve BT1 de sorunsuz kullanıldığını izledim. Testler GTX1050 ve 1060 ile yapılmış. Ön yargılı olmamak lazım.
G4560 celeron falan değil. En güçlü Pentium :)
Tabiki kesinlikle kasacaktır hatta bilgisayarı bile açamayabiliriz.

Arkadaşlar konuyu açan arkadaşa benim kadar atar yapmamışsınız :( Bu daha üzücü.
FX 7890k diye bir işlemci yok A10 7890K olması lazım =)

Ayrıca APU'lu bu işlemciyi ben yok sayıyorum.

Eski sattığım hediye gelen laptopta i3 bir işlemci vardı, ve 3-4'den fazla web sayfası açtığım zaman kasıyordu.

Size demek istediğim şudur: Birçok web sitesinde en az 50 tane reklam çıkıyor. agar.io gibi oyunlar işlemci gücü kullanıyor, flash uygulamaları vs vs...

Her şey 2 tane oyun değil. Zaten i3 6100 bile RX 470'de az da olsa darboğaz yaptığını tahmin ediyorum. G4560, GTX1060'ı nasıl besleyecek ? Mantığınız yerinde mi ?

G4560 eskinin Celeron'udur. Şimdinin en düşük İntel işlemcisidir ? Buna atar yapacak ne var ? :D
Facebook'ta birkaç oyun var onlarda kasacağına eminim.

@Silinen üye En kötü işlemcisi mi? Bu işlemci 1000 TL'lik kartlarla bile performanslı çalışan bir işlemci. Çift çekirdek ve işlemci de Hyper Threading teknolojisi de var. Araştır işlemciyi istersen, sallama konuşmuyoruz.

Elimde ilk nesil i3 540 var ve o facebook'ta kasma dediğin şeyler olmuyor.

Bana böyle gel hatamı düzgün dille belirt, gel canımı al. Evet başlığı yazarken işlemci ismini karıştırmışım.

Şu an kullandığınız işlemci nedir ? 7. Nesil Kaby Lake işlemciyle bir mi tuttunuz ?
Kardeşim, benim şu anki sistemim ve işlemcim söz konusu değil.

i3 6100'den daha kötü bir işlemci değil mi bu G4560 ?
agar.io oyununda bile kasar. İşlemci gücü gerektiren uygulamalarda kasacağına eminim.
Varsa video atarsınız.

Elimde ilk nesil i3 540 var ve o facebookta kasma dediğin şeyler olmuyor.
Facebook'taki kasmadan söz etmiyorum. Birçok oyun var. Flash uygulamalar ile çalışıyor.
Mesela akvaryum oyunları var, içerisinde 100 adet hareketli nesne var, nesneler arttıkça kasacağına kilitleneceğine eminim. agar.io gibi oyunlarda çok oyuncu olduğu zaman yine kasacağını tahmin ediyorum.

İşlemci gücüyle çalışmıyor mu bu uygulamalar ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı