Pentium G4560 vs Fx 7890k

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Tuna Yücer Vallahi öyle. :D Adam 10 yıllık sistemine bu işlemciden alıp takıyor sonra yanına GTX 1060 alıyor üst seviye sistemden bir farkı kalmıyor. :D :D

@teoyilmaz1
Valla bulamadım sen bulduysan at buraya. :D Daha iyi olması lazım ya bilmiyorum ama. :D
Bulamazsın zaten AMD ajanları engellemişler tüm videoları.
AMD çoh kötü G4560 dünyanın en galiteli işlemcisi :D
Bu kafayla 2037 mesajınla burdan banlanmadıysan :D Valla diyecek bir şey bulamıyorum :D

Son düzenleyen: Moderatör:
fiyat olarak alınası değil 7890 k. ve bana göre onboarddır. apu - onboard hiç sevmediğim kavramlar. sadece düz film izlemeye pc'yi açmaya yarar benim gözümde.

render işlerinde 7890k alınası bir model değil, ama g4560'dan genel olarak daha iyidir.

sana kardeşim mi arkadaşım mı diyeyim bilmiyorum ama seni samimiyetsiz görüyorum.
i3 - i5 - i7 dersek, testler ve tüm alanlarda i3 düşüktür. en kötü işlemcisidir intelin. g4560 ise mansiyon ödülüdür =)

genel olarak dediysem nelerden bahsettiğimi anlamışsındır sanırım. tek çekirdek-çok çekirdek performansı diye yazmama gerek olmadığını sanıyorum.

amd'yi seviyor ama artık savunamuyorum. eğer amd atak yapıp yeni işlemcilerini çıkartsaydı en azından ondan yırtardık. ben gider amd alırdım sizde gider 1000 liraya i7 7700 falan alırdınız =)
1000TL'ye nerede buldunuz?

Zten tek dayanağınız benchmark.
Bana çoklu çekirdek performansını at diyorum.
Sen tutmuş oyuncuların + intelin sitesinin sonuçlarını atmışsın.

Bana sadece oyun lazım değil.
Çoklu çekirdek performansıda lazım.
Senin g4560'ı bırak i3 6100 bile geçemiyor AMD'yi çoklu çekirdekte.
APU A10 7890k RX 480'i bile beslediği videoyu izle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten benchmarklar çoklu çekirdek performansını ortaya çıkarır.
İşlemci karşılaştıracaksanız yapacağınız tek şey Cinebench R15 sonuçlarına bakmak. Bu kadar basit. Cinebench R15, işlemcinin tek çekirdek performansını da; çok çekirdek performansını da ölçüyor.

111.png
Adsız.png

Buyur, aynı anda yapılmış test bulamadım ama kendim araştırıp buldum daha iyi sonuç veriyor.

Zaten benchmarklar çoklu çekirdek performansını ortaya çıkarır.
İşlemci karşılaştıracaksanız yapacağınız tek şey Cinebench R15 sonuçlarına bakmak. Bu kadar basit. Cinebench R15, işlemcinin tek çekirdek performansını da; çok çekirdek performansını da ölçüyor.
Cinebench'e ya da attığınız iki resme neden güveneyim ?
Eki Görüntüle 213822 Eki Görüntüle 213823
Buyur, aynı anda yapılmış test bulamadım ama kendim araştırıp buldum daha iyi sonuç veriyor.
Attığınız kaynaklarda benim aradığım cevap yok. A10 7xxx ile i3 g4560 karşılaştırmasını bulamadım.
Ama şuraya bakın AMD FX 6300 i3 6100'ü grafik programlarında geçiyor. Benim için önemli olan çoklu çekirdek performansı budur.

Bilmiyorum da sizinde bir gözden geçmeniz lazım ikinizin. çoklu çekirdek performansı isteyen grafik programlarında bile G4560'nın üstün olduğunu iddaa eden arkadaşlar =)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya hocam FX-6300 nereden çıktı şimdi? Biz 7890K'yı konuşuyorduk. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı