Pentium G4560 vs Fx 7890k

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yokum hocam, korktum şimdi yenilirim. :ROFL:
İşlemcin çünkü 2 çekirdekli. Sana atacağım oyunda sayfayı bile açamayacaksın =)
Korkarsın tabiki.
Ya da şunu yap istediğin ayarda oyun aç yanına bir video programı aç, işlemcin ne hale gelecek gör =) Oyun videosu çek yani, aynı andı antivirüs falan açık olsun =) Ne var ne yoksa aç =)
İ3 düşük i5 orta i7 yüksek işlemci =)
G4560 ise celerondur =) Ne kadar kıvransanızda sonuç değişmez.
Ben seni yenerim diye bir şey iddaa etmiyorum. Sadece bir test yapacaktık seninle =)
Ama sen çocukluğun verdiği etkiyle böyle kaçamak cevaplara başvurdun.
Biz burada düşman değiliz =) Savaşa girmek istiyorsan git sana 3500 liradan giriş seviyesi sistem satanlarla savaşa gir =)
Okey ?
(Ben kafede denediğimde malesef kastı birkaç uygulamada. Ama o i5 4. Nesildi.)
(Yakın zamanda i3 6100 + GTX 1050 ti giriş seviyesi sistem toplayacağım 1 yıllığına zen çıkana kadar.) Sadece test kardeşim korkacağın birşey yok, eğer benim istediğim birkaç oyunu takılmadan açarsan i3 6100 alacağım ? Var mısın bana intel i3 6100 aldırmaya ? =)
İşlemcine güveniyorsan =)
Yahu arkadaş olarak yaz birşey ekleyim şu sayfada ne alemdesin diye soracağım. Ben oyunlar için değil grafik için işlemci arıyorum. Okey mi ? =)

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonum 4 çekirdekli. Telefonum daha başarılı çıkar testten o zaman?

Telefonum 4 çekirdekli. Telefonum daha başarılı çıkar testten o zaman?
Bırak espriyi gel agar.io oynayalım senle =)
Senin efsanevi işlemcini test edelim =)
Janissary = abi biraz kasıyor ben bir res atıp geleyim xD
Yanlış almışsın zaten ben olsam ekran kartını işlemciden düşük tutardım =)
Senin işlemci çöp kardeşim. Haydi iyi geceler =)

Sanırım ban yedin ve yeni hesap açtın. OC'lu Core 2 Quad'ın A10 7850K'dan daha iyi olduğunu bir video ile görmek mi istiyorsun?? Al sana iki tane kendi ellerimle çektiğim video. Bunlara da inanmıyorsan artık ne diyeceğimi bilmiyorum, seni kendi haline bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 6:49

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dakika 2:05

Bir Core 2 Quad bile OC yapıldığı zaman AMD işlemciyi geride bırakıyor. Bu durumda fanboyluk değil, gerçekler konuşuyor. Ayrıca AMD fanboyu olduğumu çok önceki mesajlarımda belirtmiş olmalıyım ama fanboyluğumu da gerçeklerin önünde tutmam.

Ve ayrıca, sen işlemcileri agar.io adlı saçma bir tarayıcı oyunu ile mi test ediyorsun??? Bu oyunun işlemcilerle ne alakası var? Ben bu oyunu Pentium 4'te oynadım yahu!

işlemcin çünkü 2 çekirdekli. sana atacağım oyunda sayfayı bile açamayacaksın =)
İstersen artık saçmalamayı bırak. İki çekirdekli işlemciler agar.io oynatamazmış, sayfayı bile açamazmış filan. Bu yazın ile işlemciler hakkındaki bilgilerini anlayabiliyorum.

Edit: @Janissary dostum sen de artık şu adamla uğraşmayı bırak? Bir şey anlatamıyoruz vakit kaybediyoruz :) O bize hâla tarayıcı oyunlarında görürüz diyor :LOL::LOL: Bu saatten sonra sadece gülüp geçiyorum.

Son düzenleme:
Sanırım ban yedin ve yeni hesap açtın. OC'lu Core 2 Quad'ın A10 7850K'dan daha iyi olduğunu bir video ile görmek mi istiyorsun?? Al sana iki tane kendi ellerimle çektiğim video. Bunlara da inanmıyorsan artık ne diyeceğimi bilmiyorum, seni kendi haline bırakıyorum.

Dakika 6:49

Dakika 2:05

Bir Core 2 Quad bile OC yapıldığı zaman AMD işlemciyi geride bırakıyor. Bu durumda fanboyluk değil, gerçekler konuşuyor. Ayrıca AMD fanboyu olduğumu çok önceki mesajlarımda belirtmiş olmalıyım ama fanboyluğumu da gerçeklerin önünde tutmam.

Ve ayrıca, sen işlemcileri agar.io adlı saçma bir tarayıcı oyunu ile mi test ediyorsun??? Bu oyunun işlemcilerle ne alakası var? Ben bu oyunu Pentium 4'te oynadım yahu!

1 yıl önce overclock yaptığın saçma sapan çöp sisteminin videosunu ne yapayım ?
Facebook adresini yazar mısın seninle birkaç facebook oyunu oynayacağız. Bolca işlemci gücüne dayanıyor. Senin sistemi test edelim mi ?
Testin sonucunda i3 6100 almaya ikna edeceksiniz beni okey ?

bırak espriyi gel agar.io oynayalım senle =)
senin efsanevi işlemcini test edelim =)
Janissary = abi biraz kasıyor ben bir res atıp geleyim xD
yanlış almışsın zaten ben olsam ekran kartını işlemciden düşük tutardım =)
senin işlemci çöp kardeşim. haydi iyi geceler =)
Janissary'nin anakartı Z170. Belliki işlemciyi sonradan güncelleyecek. Bunu anlayamadın mı? i486 açar agar.io yu.

Sonradan güncelleyecek xD Onun içinde RX 470 almış ? Hangi sonradan =)
Ben onu bunu bilmem birkaç uygulama var sen gel sende de vardır bir dual core =)
i4 86'yı bilmemde i5 4460'lı arkadaşımın PC'de agar.io kasıyor =)
Intel'in gücünü bana kanıtla, bende yarın i3 6100 alacağım okey mi fanboy ?

Bir de hocam dedik şuna yahu.
Bende bu saatte toplanmış 3-5 tane fonboya kardeşim deyip kaileye alıyorum =)

bende bu saatte toplanmış 3-5 tane fonboya kardeşim diyip kaileye alıyorum =)
i3 6100 falan almıyorum =) Beni ikna edemediniz =) Gidin reklamınızı 14 yaşında çocuklara yapın =)

Bana overclockla gelmeyin resimlerle gelmeyin. Sizde intelden komisyonunuzu alırsınız bu işin sonunda =)

Facebookta kitlenip kalıyordu i5 3xxx internet kafede =)
Çok çekirdekli web oyunlarda intel ölüp bitiyor =) G4560 ise celerondur =)
Hadi bye fanboylar =)

Intel için i7 6700 den aşağısı alınmaz =) Ancak o idare ediyor =) Render grafik oyunlarda =)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı