E
Eden Dust
Ziyaretçi
Yokum hocam, korktum şimdi yenilirim. 
İşlemcin çünkü 2 çekirdekli. Sana atacağım oyunda sayfayı bile açamayacaksın =)Yokum hocam, korktum şimdi yenilirim.![]()
Bırak espriyi gel agar.io oynayalım senle =)Telefonum 4 çekirdekli. Telefonum daha başarılı çıkar testten o zaman?
İstersen artık saçmalamayı bırak. İki çekirdekli işlemciler agar.io oynatamazmış, sayfayı bile açamazmış filan. Bu yazın ile işlemciler hakkındaki bilgilerini anlayabiliyorum.işlemcin çünkü 2 çekirdekli. sana atacağım oyunda sayfayı bile açamayacaksın =)
Sanırım ban yedin ve yeni hesap açtın. OC'lu Core 2 Quad'ın A10 7850K'dan daha iyi olduğunu bir video ile görmek mi istiyorsun?? Al sana iki tane kendi ellerimle çektiğim video. Bunlara da inanmıyorsan artık ne diyeceğimi bilmiyorum, seni kendi haline bırakıyorum.
Dakika 6:49
Dakika 2:05
Bir Core 2 Quad bile OC yapıldığı zaman AMD işlemciyi geride bırakıyor. Bu durumda fanboyluk değil, gerçekler konuşuyor. Ayrıca AMD fanboyu olduğumu çok önceki mesajlarımda belirtmiş olmalıyım ama fanboyluğumu da gerçeklerin önünde tutmam.
Ve ayrıca, sen işlemcileri agar.io adlı saçma bir tarayıcı oyunu ile mi test ediyorsun??? Bu oyunun işlemcilerle ne alakası var? Ben bu oyunu Pentium 4'te oynadım yahu!
Janissary'nin anakartı Z170. Belliki işlemciyi sonradan güncelleyecek. Bunu anlayamadın mı? i486 açar agar.io yu.bırak espriyi gel agar.io oynayalım senle =)
senin efsanevi işlemcini test edelim =)
Janissary = abi biraz kasıyor ben bir res atıp geleyim xD
yanlış almışsın zaten ben olsam ekran kartını işlemciden düşük tutardım =)
senin işlemci çöp kardeşim. haydi iyi geceler =)
Bende bu saatte toplanmış 3-5 tane fonboya kardeşim deyip kaileye alıyorum =)Bir de hocam dedik şuna yahu.
i3 6100 falan almıyorum =) Beni ikna edemediniz =) Gidin reklamınızı 14 yaşında çocuklara yapın =)bende bu saatte toplanmış 3-5 tane fonboya kardeşim diyip kaileye alıyorum =)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.