Pentium G4600 - GT 1030 sistem CS2'de kasıyor

quAREzX

Centipat
Merhaba. Sistemim çok iyi değil biliyorum ama bundan 2 ay önce falan cok FPS düşüşü yaşamazken bugün takılmalık CS2 indirdim, en düşük ayarlarda bayağı kasıyor sistemim
NVIDIA GeForce GT 1030
İntel Pentium G4600
8 GB RAM
226 GB SSD
1TB HDD
Hard diskim sorunluydu oyunu hard diske kurdum, ondan mı yoksa artık sistem yetmiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Sistemim çok iyi değil biliyorum ama bundan 2 ay önce falan cok FPS düşüşü yaşamazken bugün takılmalık CS2 indirdim, en düşük ayarlarda bayağı kasıyor sistemim
NVIDIA GeForce GT 1030
İntel Pentium G4600
8 GB RAM
226 GB SSD
1TB HDD
Hard diskim sorunluydu oyunu hard diske kurdum, ondan mı yoksa artık sistem yetmiyor mu?
Oyunu bir SSD'ye taşıyın. Steam depolama kısmından hızlıca yapabilirsiniz.
Gene düzelmezse büyük ihtimalle işlemciniz ve RAM'inizden kaynaklı olabilir. RAM ve işlemci kullanımınada MSI Afterburner ile kontrol edin bi de.

Merhaba. Sistemim çok iyi değil biliyorum ama bundan 2 ay önce falan cok FPS düşüşü yaşamazken bugün takılmalık CS2 indirdim, en düşük ayarlarda bayağı kasıyor sistemim.
NVIDIA GeForce GT 1030.
Intel Pentium G4600.
8 GB RAM.
226 GB SSD.
1TB HDD.

Sistem gereksinimi hocam maalesef sistem yetersiz kalıyor sisteminiz iyi olsaydı HDD nizden kaynaklı olabilirdi maalesef sorun sisteminiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı