Untitled 1 ASUS – EN İ.Y.İ. ANAKART MARKASI EN Kolay Kurulum / İ tibarlı / Y üksek Satış / İ stikrarlı LED aydınlatma, DDR4 3200MHz, 32Gb/s M.2, HDMI, SATA 6Gb/s ve USB 3.1 ile AMD AM4 uATX anakart 5X Protection III: Parçaları güç veya elektrik...
Sistemini uprade etmek istiyorsan en mantıklı seçenek farklı taban bir sisteme geçmek yerine var olan anakartına i5 7400 bir işlemci alarak uprade edebilirsin.
RAM belleğin tek kanalsa onu aynısından 1 tane daha ekleyerek çift kanal yap. Mutlaka SSD kullan. En mantıklı yükseltme bu şekilde olacaktır senin için.
Sistemini uprade etmek istiyorsan en mantıklı seçenek farklı taban bir sisteme geçmek yerine var olan anakartına i5 7400 bir işlemci alarak uprade edebilirsin.
RAM belleğin tek kanalsa onu aynısından 1 tane daha ekleyerek çift kanal yap. Mutlaka SSD kullan. En mantıklı yükseltme bu şekilde olacaktır senin için.
Aslında ilk olarak düşündüğüm seçenek i5 işlemci almaktı.Fakat ryzen tabanlı sistemlerin daha sağlıklı veya fiyatına göre daha performanslı olduğunu düşünüyorum.Ram tek kanal 8 gb kullanıyorum. 16 yapmayı düşünüyordum zaten fakat 2133mhz den fazla takamadığım için anakartımı değiştirip 3200 mhz ram kullanmak istiyorum açıkçası.Ssd olarak şuanlık sadece adatanın 480 gb olan ssd sini gördüm fakat hepsini bir arada almam mümkün değil bütçem o kadar değil şuanlık.
Yayın yok fakat ryzen 7 2700x 8 çekirdek işlemci olması sebebiyle tercih ettim aslında. Önerdiğiniz ryzen 5 3600 6 çekirdek olduğundan dolayı biraz sanki performans olarak geride kalacak gibi düşünüyorum.Yani yeni nesil ryzen 5 mi? yoksa bir önceki nesil ryzen 7 mi? bilmedim açıkçası.