Pentium G4600 Sistem Yükseltme Önerisi

Reasonn

Kilopat
Daha fazla  
Sistemim şu şekilde ve ben upgrade etmek istiyorum bu parçaları almak istiyorum.

Bunları almayı düşünüyorum sizce bir sıkıntı yaşar mıyım uyumluluk konusunda?

Bu arada benim şu anki kullandığım RAM 2133 MHz.

Adsız.png
Adsız222.png
Adsız3333.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemini uprade etmek istiyorsan en mantıklı seçenek farklı taban bir sisteme geçmek yerine var olan anakartına i5 7400 bir işlemci alarak uprade edebilirsin.

RAM belleğin tek kanalsa onu aynısından 1 tane daha ekleyerek çift kanal yap. Mutlaka SSD kullan. En mantıklı yükseltme bu şekilde olacaktır senin için.

Sistemini uprade etmek istiyorsan en mantıklı seçenek farklı taban bir sisteme geçmek yerine var olan anakartına i5 7400 bir işlemci alarak uprade edebilirsin.

RAM belleğin tek kanalsa onu aynısından 1 tane daha ekleyerek çift kanal yap. Mutlaka SSD kullan. En mantıklı yükseltme bu şekilde olacaktır senin için.

Aslında ilk olarak düşündüğüm seçenek i5 işlemci almaktı.Fakat ryzen tabanlı sistemlerin daha sağlıklı veya fiyatına göre daha performanslı olduğunu düşünüyorum.Ram tek kanal 8 gb kullanıyorum. 16 yapmayı düşünüyordum zaten fakat 2133mhz den fazla takamadığım için anakartımı değiştirip 3200 mhz ram kullanmak istiyorum açıkçası.Ssd olarak şuanlık sadece adatanın 480 gb olan ssd sini gördüm fakat hepsini bir arada almam mümkün değil bütçem o kadar değil şuanlık.
İlk olarak bütçeni belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz.

Şuanda upgrade için ayıracağım bütçe 2000-2500 tl arasında.
Yayin yoksa r5 3600 almaniz çok daha iyi olacaktir

Yayın yok fakat ryzen 7 2700x 8 çekirdek işlemci olması sebebiyle tercih ettim aslında. Önerdiğiniz ryzen 5 3600 6 çekirdek olduğundan dolayı biraz sanki performans olarak geride kalacak gibi düşünüyorum.Yani yeni nesil ryzen 5 mi? yoksa bir önceki nesil ryzen 7 mi? bilmedim açıkçası.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı