Öme.Exe Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #1 Merhaba benim bilgisayarımın sistemi bu acaba hangi oyunları kaç FPS alabilirim? Ve sistemim iyi mi? Ayrıca yeni nesil oyunları sevmiyorum. CPU: Intel Pentium G6950. GPU: AMD R7 200. RAM: 8 GB. SSD: 120GB. HDD: 250GB. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2023
Merhaba benim bilgisayarımın sistemi bu acaba hangi oyunları kaç FPS alabilirim? Ve sistemim iyi mi? Ayrıca yeni nesil oyunları sevmiyorum. CPU: Intel Pentium G6950. GPU: AMD R7 200. RAM: 8 GB. SSD: 120GB. HDD: 250GB.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 4 Nisan 2023 #2 Öme.Exe dedi: Merhaba benim bilgisayarımın sistemi bu acaba hangi oyunları kaç FPS alabilirim? Ve sistemim iyi mi? Ayrıca yeni nesil oyunları sevmiyorum. CPU: Intel Pentium g6950. GPU: AMD R7 200. RAM: 8 GB. SSD: 120GB. HDD: 250GB. Genişletmek için tıkla... İşlemci vasat ama Valorant LoL gibi oyunları rahatlıkla oynarsın anakartını soylersen Update yapabılır mısın bir bakalım ıstersen.
Öme.Exe dedi: Merhaba benim bilgisayarımın sistemi bu acaba hangi oyunları kaç FPS alabilirim? Ve sistemim iyi mi? Ayrıca yeni nesil oyunları sevmiyorum. CPU: Intel Pentium g6950. GPU: AMD R7 200. RAM: 8 GB. SSD: 120GB. HDD: 250GB. Genişletmek için tıkla... İşlemci vasat ama Valorant LoL gibi oyunları rahatlıkla oynarsın anakartını soylersen Update yapabılır mısın bir bakalım ıstersen.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 18 4 Nisan 2023 #3 Öme.Exe dedi: Merhaba benim bilgisayarımın sistemi bu acaba hangi oyunları kaç FPS alabilirim? Ve sistemim iyi mi? Ayrıca yeni nesil oyunları sevmiyorum. CPU: Intel Pentium G6950. GPU: AMD R7 200. RAM: 8 GB. SSD: 120GB. HDD: 250GB. Genişletmek için tıkla... Hocam Batman arkham city rahatlıkla oynatır. Batman Arkham knight'ı da ucu ucuna oynatır. oynamanızı öneririm.
Öme.Exe dedi: Merhaba benim bilgisayarımın sistemi bu acaba hangi oyunları kaç FPS alabilirim? Ve sistemim iyi mi? Ayrıca yeni nesil oyunları sevmiyorum. CPU: Intel Pentium G6950. GPU: AMD R7 200. RAM: 8 GB. SSD: 120GB. HDD: 250GB. Genişletmek için tıkla... Hocam Batman arkham city rahatlıkla oynatır. Batman Arkham knight'ı da ucu ucuna oynatır. oynamanızı öneririm.
Öme.Exe Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #4 N0rvecli dedi: İşlemci vasat ama Valorant LoL gibi oyunları rahatlıkla oynarsın anakartını soylersen Update yapabılır mısın bir bakalım ıstersen. Genişletmek için tıkla... N0rvecli dedi: İşlemci vasat ama Valorant LoL gibi oyunları rahatlıkla oynarsın anakartını soylersen Update yapabılır mısın bir bakalım ıstersen. Genişletmek için tıkla... Sen bir de eski bilgisayarım işlemcisini bir ögrensen bak bu Intel Core Duo e6550. ve ana kartımı modelini bilmiyorum.
N0rvecli dedi: İşlemci vasat ama Valorant LoL gibi oyunları rahatlıkla oynarsın anakartını soylersen Update yapabılır mısın bir bakalım ıstersen. Genişletmek için tıkla... N0rvecli dedi: İşlemci vasat ama Valorant LoL gibi oyunları rahatlıkla oynarsın anakartını soylersen Update yapabılır mısın bir bakalım ıstersen. Genişletmek için tıkla... Sen bir de eski bilgisayarım işlemcisini bir ögrensen bak bu Intel Core Duo e6550. ve ana kartımı modelini bilmiyorum.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 4 Nisan 2023 #5 Öme.Exe dedi: Sen bir de eski bilgisayarım işlemcisini bir ögrensen bak bu Intel Core Duo e6550. ve ana kartımı modelini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Quad destekler belki.
Öme.Exe dedi: Sen bir de eski bilgisayarım işlemcisini bir ögrensen bak bu Intel Core Duo e6550. ve ana kartımı modelini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Quad destekler belki.
Öme.Exe Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #6 N0rvecli dedi: Quad destekler belki. Genişletmek için tıkla... Bir de benim ekran kartım bayağı güçlü yani after burnurdan gücünü fulledim ve ekran kartı 8 GB ekran kartı. Core clock 1000MHz Memory clock 1170. gücü bu nasıl sence Son düzenleme: 4 Nisan 2023
N0rvecli dedi: Quad destekler belki. Genişletmek için tıkla... Bir de benim ekran kartım bayağı güçlü yani after burnurdan gücünü fulledim ve ekran kartı 8 GB ekran kartı. Core clock 1000MHz Memory clock 1170. gücü bu nasıl sence