Pentium sistemde Windows 8.1'den 10'a geçilir mi?

y1gta

Decapat
Yer
Anime Kızlarının Yanı.
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• windows.jpg
    windows.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 79
Orjinal windows ise geçiş yapabilirsin.
İşte bilgisayar veya tabletinizi Windows 10’a yükseltmek için gerekenler:
  • En son işletim sistemi: En son sürümü, yani Windows 7 SP1 veya Windows 8.1 Update’i çalıştırdığınızdan emin olun.
    • Hangi sürümü çalıştırdığınızı öğrenin.
    • En son sürüm mü gerekiyor? Bunun için Windows 7 SP1 veya Windows 8.1 Update’i indirin.
  • İşlemci: 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı işlemci ya da SoC
  • RAM: 32-bit için 1 gigabayt (GB) veya 64-bit için 2 GB
  • Sabit disk alanı:32 bit işletim sistemi için 16 GB veya 64 bit işletim sistemi için 20 GB
  • Grafik kartı: WDDM 1.0 sürücüsüne sahip DirectX 9 veya sonrası
  • Görüntü: 800 x 600

Intel Pentium G3258 Windows 7 de süperdi Windows 10'a geçtim çöp oldu örnek verecek olursam sen bilirsin.

Oyun oynanmayacak hale gediydi.

O kadar da değil. Ben hâlâ Q9650'li sistemimde Windows 10 kullanıyorum, hiçbir sorun - sıkıntı - mavi ekran - çökme yaşamadım.

O kadar da değil. Ben hâlâ Q9650'li sistemimde Windows 10 kullanıyorum, hiçbir sorun - sıkıntı - mavi ekran - çökme yaşamadım.
çökmeden bahsetmiyorum 2 çekirdekli bir pentium windows 10 için yeterli değil çünkü oyun oynadığım bir cpuyu öldürdü windows 10 gtx 1050ti pentium g3258 di saçma bi şekilde bayağı oynatıyordu windows 10 da işlemci öldü üstüne toprak atıldı.
yeni sistem aldım zaten ama yinede önermiyorum windows 7 ye göre özellikle pentium g3258 kullananlar geçmemeli win 10 a oyun oynuyorsa.

Ben de Q9650 ile hata bırak Q9650'yi E8400'le bile Windows 10 kullandım, oyun da oynadım. Tamam arkada çalışan hizmetlerin sayısı Windows 7'ye göre daha fazla fakat FPS farkı olmuyor.

Ben de Q9650 ile hata bırak Q9650'yi E8400'le bile Windows 10 kullandım, oyun da oynadım. Tamam arkada çalışan hizmetlerin sayısı Windows 7'ye göre daha fazla fakat FPS farkı olmuyor.

PUBG gibi Online oyunlarda Intel Pentium G3258 ölüyor Windows 10 da test ettim yani burada CPU yetersizdir oyun oynayıp Windows 10 arka planda işlemciyi sömürüyor zaten 9.nesil i7'ye geçtim demek istediğim yalan söyliyecek halim yok sende oynamış olabilirsin ama benim işlemcim Windows 10 da iyi çalışmadı 2. çekirdekli dandik Pentium zaten fazla bir şey beklememek lazım ama Windows 7 de performansı iyiydi.

Ekran kartın kötüyse fark yaşaman normal 1050 Ti Pentium G32 58 Windows 7 de oyun oynattı sağlam bir şekilde Windows 10 da droplatmaktan en basit oyunu bile oynatamadı GT 630 ya da 730 olsaydı FPS zaten düşük olurdu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı