Pentium sisteme Windows 11 22H2 yüklenir mi?

poyrazkaradere

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4 GB
SSD veya HDD modeli
HDD
Ekran kartı
Intel HD Grafik
Anakart
Bilmiyorum
İşlemci
Intel Pentium CPU 2117U
Bu bilgesayara Windows 22H2 yüklenirse kastırı mı ve TPM'yi bypass ederek kullanırsam ne olur? UEFI destedği var 64 bit.
Not: Ben Windows 11 21H2 yükledim sorun çıkarmadı kendi isteğimle Windows 10'a dönmüştüm.

Hem de nasıl kastırır. İşlemciyi geç, RAM'i de geç, SSD olmadan Windows 10 bile işkence olabiliyor. Windows 11 ise Windows 10'dan daha beter.

Ben Windows 11 21H2 yükledim sorun çıkarmadı kendi isteğimle Windows 10'a dönmüştüm.
Acaba ne kadar süre boyunca kullandınız? İlk kurulumda sistem taze olduğundan yavaşlık sonralara kıyasla çok daha az olur. Kurulumdan sonraki 1 ayda işkence başlar genelde.

Hem de nasıl kastırır. İşlemciyi geç, RAM'i de geç, SSD olmadan Windows 10 bile işkence olabiliyor. Windows 11 ise Windows 10'dan daha beter.

Ben 21h2'yi yükleyince kastırmamıştı ama.

Acaba ne kadar süre boyunca kullandınız? İlk kurulumda sistem taze olduğundan yavaşlık sonralara kıyasla çok daha az olur. Kurulumdan sonraki 1 ayda işkence başlar genelde.

6 ay kullandım sorunsuz.

Sitede pek önermiyorlar ama güncelleştirme almayan windows defenderı kapalı olan ve sistemi kastırmayan modlu windows versiyonları var ben şuan bir tanesini kullanıyorum. Zırıl zırıl fan açan sistem pamuk gibi oldu.

Sitede pek önermiyorlar ama güncelleştirme almayan Windows Defender'ı kapalı olan ve sistemi kastırmayan modlu Windows versiyonları var ben şu an bir tanesini kullanıyorum. Zırıl zırıl fan açan sistem pamuk gibi oldu.

Cidden mi?

Pentium işlemcinin tam modeli nedir?
Yeni olan da var eski olan da...
Diskiniz nedir?

Tam modeli yazılı zaten kopyala yapıştır yaptım.

Sitede pek önermiyorlar ama güncelleştirme almayan windows defenderı kapalı olan ve sistemi kastırmayan modlu windows versiyonları var ben şuan bir tanesini kullanıyorum. Zırıl zırıl fan açan sistem pamuk gibi oldu.
NTLite üzerinden kendiniz modladıysanız kullanılabilir ama onun dışında yine önermiyorum. Sosyal'de Ghost Spectre önerenler var, şaka gibi!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı