Pentium4 sistem Windows 7 kaldırır mı?

Squaxw

Hectopat
Köyde bayağı eski bir kasa buldum Pentium4 FX5500 DDR400 1.5GB RAM 80GB HDD.
Olası bir durum:
Hadi sistem RAM'den kaldırmadı diyelim kendi evimizde DDR2 bir anakart var ve elimde bolca DDR2 RAM var o anakarta geçersem kaldırır mı?

Ben de keyfine yaklaşık 10-12 yıl önceki masaüstü bilgisayarımı temizledim, macunu falan yeniledim. Xp kurulu şuan. Amd Athlon 2 X2 250 işlemci, 2 Gb ram ve 9800GT ekran kartı var. Acaba Windows 7 mi kursam yoksa 8.1 mi kursam kararsız kaldım. Yardımcı olur musunuz dostlar. Şöyle iyi kötü internete giren ve kapanmayan bir cihaz olursa dedeme vermeyi planlıyorum, hiç bilgisayar kullanmamış, en azından youtube falan girer diye düşündüm.

Evet.

Ben de keyfine yaklaşık 10-12 yıl önceki masaüstü bilgisayarımı temizledim, macunu falan yeniledim. XP kurulu şu an. AMD Athlon 2 X2 250 işlemci, 2 GB RAM ve 9800GT ekran kartı var. Acaba Windows 7 mi kursam yoksa 8.1 mi kursam kararsız kaldım. Yardımcı olur musunuz dostlar. Şöyle iyi kötü internete giren ve kapanmayan bir cihaz olursa dedeme vermeyi planlıyorum, hiç bilgisayar kullanmamış, en azından YouTube falan girer diye düşündüm.

8.1 kur daha stabil ve RAM yemiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı