Penyede ortacılık zor mu?

Okay many

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben 4 ay kot pantolonla ortacilik 1,5 yildirda trikoda ortacilik yaptim. Şu an 6 aydır da işsizim. Şu an bulunduğum konumda çoğunlukla penye dikim atölyeleri var, mecbur bende ortaci olarak girmek istiyorum ama penyede hiç çalışmadım. Zorlanir miyim, bilen ya da daha önce bu işi yapmış olan var mı? Teşekkürler.

Merhaba ben 4 ay kot pantolonla ortacilik 1,5 yildirda trikoda ortacilik yaptim. Şu an 6 aydır da işsizim. Şu an bulunduğum konumda çoğunlukla penye dikim atölyeleri var, mecbur bende ortaci olarak girmek istiyorum ama penyede hiç çalışmadım. Zorlanir miyim, bilen ya da daha önce bu işi yapmış olan var mı? Teşekkürler.
Ben 3 ay civarı yaptım ortacılık da hocam 1. Si 2 senedir yapmışsınız zaten hala ne ortacısı olacaksınız onu anlamadım. Makineye ara ütüye falan geçeydiniz daha iyi olmaz mıydı kendiniz mi istemiyorsunuz?
2. Si de ne kadar fark eder ki gene aynıdır sonuçta ha penye ha pantolon

Ben 3 ay civarı yaptım ortacılık da hocam 1. Si 2 senedir yapmışsınız zaten hala ne ortacısı olacaksınız onu anlamadım. Makineye ara ütüye falan geçeydiniz daha iyi olmaz mıydı kendiniz mi istemiyorsunuz?
2. Si de ne kadar fark eder ki gene aynıdır sonuçta ha penye ha pantolon
Ütüde çalışılmaz. Çok sağlam bir bünye lazım. Yazın sıcaktan bayılan çok kişi gördüm. Bazılarıda hortumla kendini yıkayıp ütüde çalışıyor. Bir sıcak bir soğuk ama adamlar hasta olmuyor.

Hocam para lazım ondan sonrada zaten tekstile hayatım boyunca girmicem

Hocam haklısınız aklımda o var 3 ay çalışıp birdaha tekstile girmeyeceğim kimse bana zamanında yol göstermediği için suan bu haldeyim dediğim gibi herhangi bir zorluğu varımdır acaba?

@Edmond_Dantes hocam herhangi bir zorluğu falan var mı nasıl çalıştın kac makineye baktın biraz konuyu acar misin?
Benim çalıştığım yer fazla büyük değildi bi de ben sıfırdan girmiştim yazındı işte yaz tatilini değerlendireyim diye.
Kaç makine vardı hatırlamıyorum da tek katlı bi yerdi yani büyük değildi. Getir götür işi yapıyodum sadece. Çıkan parçaları tasnifle falan öyle. Bir zorluğu yok zaten çünkü beynini kullanacağın bir iş yok sırf kas gücü olarak çalışıyorsun ve ağır iş de değil o yüzden zorlanmıyosun. Zaten her şeyi göstermişlerdi bana. Sende tecrübe de var baya rahat gelir sana.

@serkanısmygırl Hocam haklısınız aklımda o var 3 ay çalışıp bir daha tekstile girmeyeceğim kimse bana zamanında yol göstermediği için şu an bu haldeyim dediğim gibi herhangi bir zorluğu var mıdır acaba?

@selo1907 Hocam para lazım ondan sonrada zaten tekstile hayatım boyunca girmicem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı