PeP kart kuryeye verilmedi

DarkMen

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, 6 gün önce PeP kart başvurusunda bulunmuştum. Aynı gün içinde onaylandı ve kartım hazırlandı ancak hala kuryeye verilmedi. Kart başvurusu yaparken 7 iş günü içinde teslim edilir yazıyordu ama bırakın teslim etmeyi daha kuryeye bile verilmedi. Bu durumu yaşayan var mı?

Screenshot_2024-01-29-12-39-24-155_paladyum.peppara-edit.jpg

Merhaba arkadaşlar, 6 gün önce pep kart başvurusunda bulunmuştum. Aynı gün içinde onaylandı ve kartım hazırlandı ancak hala kuryeye verilmedi. Kart başvurusu yaparken 7 iş günü içinde teslim edilir yazıyordu ama bırakın teslim etmeyi daha kuryeye bile verilmedi. Bu durumu yaşayan var mı?

Eki Görüntüle 2100505

Çoğu ön ödemeli kartlar her zaman geç kargoya verilir geç ulaşır o size söylenen 7 gün tahmini süredir iyi günler.

Çoğu ön ödemeli kartlar her zaman geç kargoya verilir geç ulaşır o size söylenen 7 gün tahmini süredir iyi günler.
Anlıyorum ancak, Papara kart da ön ödemeli bir kart ama sadece 5 günde elime ulaştı. Hangi kargo firmasını kullanıyorlar bir bilginiz var mı?

Anlıyorum ancak, Papara kart da ön ödemeli bir kart ama sadece 5 günde elime ulaştı. Hangi kargo firmasını kullanıyorlar bir bilginiz var mı?

Hocam bende pep kart sipariş ettim de memnun musunuz pepten çoğu kişi tercih etmiyor ama size de sorayım dedim çok kullanmayacağım zaten günlük işlemlerde kullanacağım sıradan.

Hocam bende pep kart sipariş ettim de memnun musunuz pepten çoğu kişi tercih etmiyor ama size de sorayım dedim çok kullanmayacağım zaten günlük işlemlerde kullanacağım sıradan.
Günlük işlemler için gereksiz. Nays daha iyi günlük kullanım için.

Merhaba arkadaşlar, 6 gün önce PeP kart başvurusunda bulunmuştum. Aynı gün içinde onaylandı ve kartım hazırlandı ancak hala kuryeye verilmedi. Kart başvurusu yaparken 7 iş günü içinde teslim edilir yazıyordu ama bırakın teslim etmeyi daha kuryeye bile verilmedi. Bu durumu yaşayan var mı?

Eki Görüntüle 2100505
Geldi mi kart?

Günlük işlemler için gereksiz. Nays daha iyi günlük kullanım için.

Geldi mi kart?
Kart gelmedi ki, iptal edildi. İyiki de iptal edilmiş, Papara PeP'ten kat ve kat daha iyi.

Kesinlikle Papara öneririm.
Papara kart siparişi verdiğinizde ortalama 3 - 5 günde geliyor.

Ben de yaşamıştım kartı 26 Ocakta sipariş verdim Mart ayında hala kuryeye verilecek yazıyordu :D. Sonra aradım meğer kart gelmiş, geri iade olmuş adreste bulamamışlar (?). Ben de tekrar göndermelerini istedim, yine adreste bulamadılar (?), iade oldu. Ben de en son sinirlendim, mail attım kartımı iptal edin yeni kart sipariş edeceğim diye. Ancak öyle geldi.
Kart gelmedi ki, iptal edildi. İyiki de iptal edilmiş, Papara PeP'ten kat ve kat daha iyi.

Evet Papara daha iyi.

Kart gelmedi ki, iptal edildi. İyi ki de iptal edilmiş, Papara Pep'ten kat ve kat daha iyi.

Dostum Papara kat kat daha iyi ancak mesela benim abim 14 yaşındayken açtı şu an 18 yaşında ve o veli iznine takılmadı ilk popülerleştiğinde yani 2020 zamanlarında aldı ve o zaman bayağı iyi yaptı hala kullanıyor şu an 18 yaşında ama ben veli iznine takıldım annemin hesabı kapatıldı kalıcı olarak babamda izin vermez kem küm eder 2 saat ama aslında en iyisi Papara bazı bankalardan bile iyi bayağı ama işte sınırlama var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı