Pepsi vs Coca-Cola vs LeCola

Cola turka, ironi olması için değil gerçekten. İçince eski aldığımız burun yakma hissiyatını hâla veriyor. Bazı marketlerde mevcut.
Onun dışında Pepsi Max.
 
Coca Cola çünkü;

220px-Cocacola-5cents-1900_edit1.jpg
 
Pepsi'nin Coca Cola'ya göre şeker ve kafein oranı daha fazla. Ama kalite ve lezzet olarak ikisinin yeri ayrı. Pepsi'nin bu kadar şekerli olması Amerika'da şekerli ürünlerin çok beğenilip aşırı tüketilmesi. Coca Cola ise Pepsi'ye göre daha çok sodyum asit var. Aşırı şekerin hem kolanın tadını bozacağını, hem de yanında yediğiniz yemeğin lezzetini bastıracağını düşünüyorlarmış.

Bir ara günde 5 Litre'ye yakın kola içiyordum, öyle bir sıkıntım vardı. Artık para yetiştiremez olunca Pepsi bir tık ucuz diye onu aldım. Şeker şerbeti içmiş gibi oldum. Sonra tekrar Coca Cola'ya geçtim bu sefer de Pepsi'den sonra onun tadı acı acı geldi. Yani biri iyi bir kötü değil. İkiside iyi. Sadece içen kişinin damak tadıyla alakalı. Bence ikisini karşılaştırmak mantıklı değil. İkisi de tat anlamında farklı klasmandalar. Bu bir nevi ios ile android i karşılaştırmak gibi birşey. Birisi ios kullanamıyor diye iosun kötü olduğu anlamına gelmez. Yada android kullanamıyor diye androidin kötü olduğu.
Uzun lafın kısası Le Cola adamdır :)
 

Geri
Yukarı