[R]yuk Decapat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 144 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2019 #1 Utangaçlık var bende perdeyi hiçbir şekilde açamıyorum. Sanki herkes beni izliyormuş gibi utanıyorum bakıp güldüklerini düşünüyorum biraz. Ama bu yaz sıcağında böyle dayanılmıyor. Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2019
Utangaçlık var bende perdeyi hiçbir şekilde açamıyorum. Sanki herkes beni izliyormuş gibi utanıyorum bakıp güldüklerini düşünüyorum biraz. Ama bu yaz sıcağında böyle dayanılmıyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.304 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 13 Haziran 2019 #2 Siz açık bir perde görünce odanın içini inceliyor musunuz? Başka insanlar bunu neden yapsın?
[R]yuk Decapat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 144 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2019 #3 Serpenos dedi: Siz açık bir perde görünce odanın içini inceliyor musunuz? Başka insanlar bunu neden yapsın? Genişletmek için tıkla... İncelemiyoruz tabi ki ama ben utanıyorum.
Serpenos dedi: Siz açık bir perde görünce odanın içini inceliyor musunuz? Başka insanlar bunu neden yapsın? Genişletmek için tıkla... İncelemiyoruz tabi ki ama ben utanıyorum.
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.304 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 13 Haziran 2019 #4 Neyden utanıyorsunuz mesela? Dış görünüşünüzden memmun musunuz?
[R]yuk Decapat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 144 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2019 #5 Serpenos dedi: Neyden utanıyorsunuz mesela? Dış görünüşünüzden memmun musunuz? Genişletmek için tıkla... Memnunum sıkıntı yok. Dediğim gibi sadece insanlar beni izliyormuş gibi hissediyorum.
Serpenos dedi: Neyden utanıyorsunuz mesela? Dış görünüşünüzden memmun musunuz? Genişletmek için tıkla... Memnunum sıkıntı yok. Dediğim gibi sadece insanlar beni izliyormuş gibi hissediyorum.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.488 Çözümler 776 13 Haziran 2019 #6 Utanılacak bir şey mi yapıyorsun ki böyle düşüncelere kapılıyorsun?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.490 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 13 Haziran 2019 #7 Tül yok mu? Tül olan bir evi içeride ışık açık değilse görmek fazlasıyla zor. Bu arada kaçıncı katta oturuyorsunuz?
Tül yok mu? Tül olan bir evi içeride ışık açık değilse görmek fazlasıyla zor. Bu arada kaçıncı katta oturuyorsunuz?
[R]yuk Decapat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 144 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2019 #8 Vavien. dedi: Tül yok mu? Tül olan bir evi içeride ışık açık değilse görmek fazlasıyla zor. Bu arada kaçıncı katta oturuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 4. Kat. Tül yok balkonda oturuyorum yaz gereği reptile dedi: Utanılacak bir şey mi yapıyorsun ki böyle düşüncelere kapılıyorsun? Genişletmek için tıkla... Utanılacak şeyleri geçer odamda yaparım. Balkonda oturuyorum
Vavien. dedi: Tül yok mu? Tül olan bir evi içeride ışık açık değilse görmek fazlasıyla zor. Bu arada kaçıncı katta oturuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 4. Kat. Tül yok balkonda oturuyorum yaz gereği reptile dedi: Utanılacak bir şey mi yapıyorsun ki böyle düşüncelere kapılıyorsun? Genişletmek için tıkla... Utanılacak şeyleri geçer odamda yaparım. Balkonda oturuyorum
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.719 Makaleler 21 Çözümler 99 13 Haziran 2019 #9 Bizim evde böyle dandik, her yerden görünüyor.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 13 Haziran 2019 #10 "Yiğidin malı meydandadır."