Perdigital Valorant VP için güvenilir mi?

Merhaba, Valorant VP almayı düşünüyorum. En uygun site Perdigital olarak gördüm ancak fiyatlar gerçekten uygun ve anlamadığım şekilde e-pin yazıp yanına da karşılığı yazıyorlar. E-pin daha fazla VP veriyorken karşılığı yazan yer daha az VP veriyor, aynı fiyata. Demem o ki daha önceden VP alan birisi yardımcı olabilir mi? Ek te ne demek istediğimi bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    5,1 KB · Görüntüleme: 135
Merhaba, Valorant VP almayı düşünüyorum. En uygun site PerDigital olarak gördüm ancak fiyatlar gerçekten uygun ve anlamadığım şekilde e-pin yazıp yanına da karşılığı yazıyorlar. E-pin daha fazla VP veriyorken karşılığı yazan yer daha az VP veriyor, aynı fiyata. Demem o ki daha önceden VP alan birisi yardımcı olabilir mi? Ek te ne demek istediğimi bırakıyorum.

Bu siteden almayın, diğer sitelere göre çok pahalı. Valorant Riot Point Satın Al %15 İndirimli - Valorant RP - FOXNGAME Buradan alabilirsiniz daha ucuz. Daha önce satın alım yaptım güvenebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı