Performance Bias ayarı kapatılmalı mı?

İşletim sistemi
Windows 10

takoshaco

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, BIOS üzerinde bazı anakartlarda Performance Bias seçeneği mevcut. Bu, varsayılan olarak "Auto" şeklinde geliyor. Bunu kapatmalı mıyım? Konuyu araştırdım fakat 5 sene önce açılmış bir konuda bir arkadaş, ilk 1 saat için düzgün çalışsa da sonrasında kararsızlık yaptığını yazmış ve bazı videolarda da kapatınca oyun performansının yükseldiği söyleniyor. Bu ayarı ne olarak tutmalıyız?

Arkadaşlar selamlar, BIOS üzerinde bazı anakartlarda performance bias seçeneği mevcut. Bu, varsayılan olarak "Auto" şeklinde geliyor. Bunu kapatmalı mıyım? Konuyu araştırdım fakat 5 sene önce açılmış bir konuda bir arkadaş, ilk 1 saat için düzgün çalışsa da sonrasında kararsızlık yaptığını yazmış ve bazı videolarda da kapatınca oyun performansının yükseldiği söyleniyor. Bu ayarı ne olarak tutmalıyız?

Ben kapalı kullandım bir sıkıntı görmedim, thewhale adlı bir kanalın BIOS optimizasyon videosunda kapattığını görmüştüm.

Ben kapalı kullandım bir sıkıntı görmedim, thewhale adlı bir kanalın BIOS optimizasyon videosunda kapattığını görmüştüm.
Ben de bir videoda akıcılıkla ilgili geçtiğini gördüm. "Yüksek fpsler alıyorum ama oyunum akıcı değil" diyenler için yapılmış bir videoda bu ayarın kapatılması gerektiği öneriliyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı