headyy
Kilopat
400TL-600TL arası.Önereceğim de bana bir bütçe söyleminiz lazım anakart+işlemci bütçesi olacak şekilde ne kadar harcayabilirsiniz bu 2 parçaya
400TL-600TL arası.Önereceğim de bana bir bütçe söyleminiz lazım anakart+işlemci bütçesi olacak şekilde ne kadar harcayabilirsiniz bu 2 parçaya
400TL-600TL arası.
Anakart niçin onu anlamadım ben?MSI H110M PRO-D Intel H110 2133MHz DDR4 Soket 1151 mATX Fiyatı
MSI H110M PRO-D Intel H110 2133MHz DDR4 Soket 1151 mATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Intel Skylake Pentium G4400 3.3GHz 3Mb Cache LGA1151 İşlemci Fiyatı
Intel Skylake Pentium G4400 3.3GHz 3Mb Cache LGA1151 İşlemci en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bütçenizi 100TL aşıyor ama bu 2 parça yeterli olacaktır.
Halihazırda kullanmış olduğunuz anakart AMD destekli ve soketi FM2 eski bir soket bu soket için yeni işlemciler üretilmiyor artık anakartınızı da değiştirmeniz gerekecek.Anakart niçin onu anlamadım ben?
Anladım, teşekkürler.Halihazırda kullanmış olduğunuz anakart AMD destekli ve soketi FM2 eski bir soket bu soket için yeni işlemciler üretilmiyor artık anakartınızı da değiştirmeniz gerekecek.
Arkadaşlar masaüstü bilgisayarımda oyunlarda düşük FPS'ler alıyorum. RAM ve ekran kartımın iyi olduğundan eminim ancak hangi parçaları değiştirmem gerekiyor? Şimdiden teşekkür ediyorum.
RAM: 8 GB.
Ekran kartı: AMD Radeon R7 240.
İşletim sistemi: Windows 10 Pro X64.
İşlemci: AMD A4 4000 APU with Radeon (2CPU) 3.00GHz
Ölü konu.Bu sistemle ne oynuyorsun da düşük FPS alıyorsun bu arada ekran kartın sırf 2 GB gözüksündiye 2 GB.
Sizden önceki son mesajın tarihi 3 yıldan daha eski.Bu sistemle ne oynuyorsun da düşük FPS alıyorsun bu arada ekran kartın sırf 2 GB gözüksündiye 2 GB.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.