VPN ile sıraya girdikten sonra VPN'i kapatabiliyorsunuz.Geforce Now oynuyorum ama VPN yüzünden güzel bir oyun deneyimi bulamıyorum keşke tekrardan Türkiye sunucuları açılsa keşke....![]()
VPN ile sıraya girdikten sonra VPN'i kapatabiliyorsunuz.Geforce Now oynuyorum ama VPN yüzünden güzel bir oyun deneyimi bulamıyorum keşke tekrardan Türkiye sunucuları açılsa keşke....![]()
4 GB RAMSisteminiz nedir?
Tüm sisteme hakim olmak daha çok performans verecektir. Program silerken dosya artıklarını bırakmamak, arka plandaki çalışan programları gözlemek ve kontrol altına almaki, rastgele program indirmemek hakim olmanın başında gelir. Bunları yapınca sistemin maksimum performansında kullanmanızı sağlar.
Ciddi misiniz ? Ona göre deneyeceğim.Format ISO'su içindeki setup.exe adlı program!
Kardeşim programı boşu boşuna indirme zaten bilgisayarinin performansını etkilemez.
Hocam Türkiye sunucularına ne oldu? İnternette bununla ilgili bir haber de bulamadın.Geforce Now oynuyorum ama VPN yüzünden güzel bir oyun deneyimi bulamıyorum keşke tekrardan Türkiye sunucuları açılsa keşke....![]()
Onu yapıyorum asıl sıkıntı vpn üzerinden tekrardan bağlandığımız yerden bağlantı alması (sanırım)VPN ile sıraya girdikten sonra VPN'i kapatabiliyorsunuz.
O PC'nin günlük kullanımda yağ gibi akması lazım. Sıfırdan başlangıç için USB ile format atabilirsiniz.4 GB RAM
Nvidia GeForce GT 320 (1GB)
İntel Core i5 Processor 650
1TB SSD
Fortmattan sonra boş dosyalar (yaklaşık 10 yıllık boş veriler) gitti zaten ama Steam yüklediğim anda eski haline geri döndü yapabilceğim bir şey yok. Ayrıca ne yazık ki günlük kullanımda yağ gibi gitmiyor geçen Opera GX (performans modunda) ile Google aynı anda açıktı bilgisayar kapandıO PC'nin günlük kullanımda yağ gibi akması lazım. Sıfırdan başlangıç için USB ile format atabilirsiniz.
Sürücüleri yüklerken harici program kullanmayın. Yardım, supporter, helper gibi programları kullanmayın.
Zamanla öğrenirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.