Performans İçin En İyi Windows Hangisidir?

Bende bahsettiğin kanaldaki rehberlerden faydalanalarak yapmaya başlamıştım, yaparsan uçurum bir fark olacağını sanmıyorum ama birkaç günümü verdiğime değmişti. Ayrıyeten ISO'yu yaptıktan sonra sanal makinede test edip kendi bilgisayarına kurmanı tavsiye ederim.
Videodaki her şeyi teker teker yapıyorum fakat ayarları adamınkilerle kıyasladığımda çoğu şeyin kapatılmamış olduğunu gördüm bende. Nedeni Türkçe iso indirmiş olmam mı yoksa NTLite programından mı kaynaklanıyor bilmiyorum. NTLite crackli indirdim bu arada bilemiyorum sorun ne çok sinirimi bozdu.

Videodaki her şeyi teker teker yapıyorum fakat ayarları adamınkilerle kıyasladığımda çoğu şeyin kapatılmamış olduğunu gördüm bende. Nedeni Türkçe ISO indirmiş olmam mı yoksa NTLite programından mı kaynaklanıyor bilmiyorum. NTLite crackli indirdim bu arada bilemiyorum sorun ne çok sinirimi bozdu.

NTLite üzerinde öyle gözüküyor diyorsan bazı yerlerde kaldırılan seçenekler gözükmüyor, sanal makineya kurup test eder misin?

NTLite üzerinde öyle gözüküyor diyorsan bazı yerlerde kaldırılan seçenekler gözükmüyor, sanal makineya kurup test eder misin?
Hocam başka bi ntlite crack versiyonu ile o sorunu çözdüm fakat daha sonra kaydedip format attığımda hiçbir şeyin değişmemiş olduğunu gördüm bu beni hayal kırıklığına uğrattı :/

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı