Performans için Windows 10 sürüm önerisi

eminturunc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar performans için hangi Windows 10 sürümünü kurmalıyız? İnternette Windows 10 performance Edition'lar var onları önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin iyi değilse 8.1 öneririm örnek vereyim Valorant'ta 60-100 FPS arası alıyorum Windows 10'dayken ama Windows 8.1 Single Language geçtim ve FPS uçtu bakarsın videoya dün çektim bu videoyu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemin iyi değilse 8.1 öneririm örnek vereyim Valorant'ta 60-100 FPS arası alıyorum Windows 10'dayken ama Windows 8.1 Single Language geçtim ve FPS uçtu bakarsın videoya dün çektim bu videoyu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kadar fark olması doğal mı? İyi sistemde de geçelim 8.1. 😁

Fanıydınız biraz garip oldu. AtlasOS kullanmıyorum. Uzun süredir kendi düzenlediğim ISO'yu kullanıyorum.

AtlasOS tavsiye etme sebebim çevremde kullanan kişiler var memnunlar ondan dedim.

Çoğu modlu Windows konularında Ghost Spectre'ı övdüğünüz için öyle demek istedim :) kendi düzenlediğinizi ISO'yu kullandığınıza göre siz de bu tür modlanmış ISO'lara güvenmiyorsunuz herhalde.

Çoğu modlu Windows konularında Ghost Spectre'ı övdüğünüz için öyle demek istedim :) kendi düzenlediğinizi ISO'yu kullandığınıza göre siz de bu tür modlanmış ISO'lara güvenmiyorsunuz herhalde.
Güvenmemekten değil de benim yaptığım ayarlar modlanmış iso'larda olmuyor diye. Bir de bazı programları direk entegre ediyorum format sonrası uğraşmamak için ondan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı