Performans için Windows 10 vs Windows 8.1

Makaleler
1
Selamlar. Şuan Windows 10 kullanıyorum ve oyun performansımı düşürdüğünü gözlemledim ama Windows 10 iyiymiş yani sevdim Benim işim daha çok oyunla olduğu için sanırım Windows 8.1 kuracağım fakat bir size sorayım dedim.
Sistem:
İntel i3 380M 2.53 GHz
Ekran Kartı: GT420M
RAM: 8 GB
240 GB SanDisk SSD Plus SSD
Windows 10 Professional
Windows 8.1 gayet memnundum. Ama Windows 10'da bu laptop da gündelik işler için bayağı iyi oldu. Yani bu laptop süresini doldurunca Windows 10 kurup ufak tefek işlerimi yapacağım.

8.1 pişmanlıktır. Çok yavaş.
O yavaşlık bilgisayardan bilgisayara değişiyor. Her sistem de farklılık gösteriyor. Benim ki mesela canavar gibi çalıştırıyor.
SSD ve RAM Windows 10 için yeterli. Windows 8.1'e geçmene gerek yok diye düşünüyorum. Zaten oyun odaklı bir sistemin yok. Ekran kartın giriş seviyesi.
Evet yok ama CS:GO'da en azından 60-70-80 FPSler de dolaşabiliyorum. bu bana yetiyor şimdilik.
Windows 7 düşündünüz mü?
Eski den Windows 7 idi zaten güncel işletim sistemlerini görünce Windows 7 asla bir daha geçmem dedim Zaten Microsoft desteği de kesti geçmenin bir anlamı yok bence.

Windows 8.1, en mantıklı seçim olur o zaman.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kullanım kolaylığı açısından Windows 10, performans açısından 8.1 öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…