Performans sınavında kağıtları değiştirmek suç mudur?

Gatotkaja

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bugün performans sınavı olduk İngilizce dersinden. Normalde İngilizcesi iyi olan biriyim ama sınavımız A ve B kağıdı şeklinde oldu, A'nın 2-3 tane soruları farklı, B'nin 2-3 soruları farklı. Duvar kenarına B kağıdı, yan sıraya da A kağıdı, kısaca şansına göre. Sana kolay veya zor kağıt gelebilir. Biz de kağıtları arkadaşımla değiştik ve bunu vakit bitince toplayan kız anladı. Hocaya diyeceğim demedi ve sadece şaşırdı, aramın iyi olduğu bir kız. Eğer bizi hocaya söylerse bu yaptırım olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi, kopya çekme durumu oldu mu sınavda? Sınav başlangıcında mı değiştirdiniz?

Kuralları çiğnemişsiniz, bu yüzden eğer hocaya söylerse düşük puan verme durumu ya da kızma durumu söz konusu olabilir.

Anlıyorum, sınav esnasında kopya durumu ya da yardım vb. gibi şeyler olmadığı için sorun oluşturacağını düşünmüyorum. Disiplin cezası veremezler fakat hocanızın ne yapacağını bilemem.

Onun dersinde yer değiştirerek oturun. Hafızasında öyle kalsın. Kız derse bir yıl öyle bişi diyebilirsiniz.

Evet ceza alabilirsiniz siz apaçık suç işlemişsiniz.

Arkadaşlar kızın soyleyeceğini sanmıyorum ve kağıtlar dağıtıldıktan sonra değistik yani ikimizde kağıda çizik atmadan deiştik ona gore yorum yaparsanız sevinirim.

Arkadaşlar kızın soyleyeceğini sanmıyorum ve kağıtlar dağıtıldıktan sonra değistik yani ikimizde kağıda çizik atmadan deiştik ona gore yorum yaparsanız sevinirim.

Yine de ceza alabilirsiniz şikayet durumunda veya hoca fark ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…