Performans sınavında kağıtları değiştirmek suç mudur?

Bu o kadar basit bir suç değil yakalanırsa disiplin cezası alır her zaman sizin kadar kuralları umursamaz olmuyor.
Herkes kendi tecrübesine ve bilgi birikimine dayanaraktan yorum yapıyor. Çoğunlukla böyle durumlarda öğrenci uyarılır ama disiplinlik olmaz. Hocaya göre de değişen bir şey, genel konuşuyoruz zaten.

Bu ciddi bir durum ve hoca fark etse konu sahibi disiplinlik olur.
Dostum aynı şeyleri tekrardan yazmamın bir anlamı yok. Sen öyle ben böyle derim uzar gider.

Yapılan sınav normal dönem sınavi değil muhtemelen, performans sınavı diye belirtmiş arkadaş çünkü. Kopya çekme durumu olmadığını da söylemiş. Ayriyetten İngilizce dersi, matematik ve fizik dersi kadar ne yazik ki onemsenmez.

Yapılan iş "aslen" disiplinlik bir durum olabilir ama böyle durumlarda hocalar genelde göz korkutur ancak bir şey yapmaz. Olay insiyatife kalıyor.

Dostum aynı şeyleri tekrardan yazmamın bir anlamı yok. Sen öyle ben böyle derim uzar gider.

Yapılan sınav normal dönem sınavi değil muhtemelen, performans sınavı diye belirtmiş arkadaş çünkü. Kopya çekme durumu olmadığını da söylemiş. Ayrıyeten İngilizce dersi, matematik ve fizik dersi kadar ne yazik ki onemsenmez.

Yapılan iş "aslen" disiplinlik bir durum olabilir ama böyle durumlarda hocalar genelde göz korkutur ancak bir şey yapmaz. Olay insiyatife kalıyor.

Burada normalde olması mümkün bir şey söylüyorum bu tarz özel durumlar olabilir.

Burada normalde olması mümkün bir şey söylüyorum bu tarz özel durumlar olabilir.
Özel bir durumla ilgisi yok. Ben genelde hocaların böyle bir durumda yapacağı şeyin ne olacağını söyledim. Yukarıdaki mesajlarımda da açıkladım zaten sebebini. Buradaki yorum yapan herkes kendi eğitim hayatı boyunca ediğinde tecrübe ve bilgi birikimlerine dayanaraktan yazıyor. Sizin eğitim hayatınızda bu tarz durumlar farklı karşılanmış olabilir. Daha uzatmanın anlamı yok benim için iyi akşamlar.

Diğer arkadaşların dediği gibi kağıtlar dağıtılırken de karışabilirdi ayrıca biz kağıtları değişmesek de bazıları kağıtları değistirdiler diebilirdi kimsenin kanıtı yok ve hocanın istegiyle yapilan bir sınavdı bu kimi hoca çocugun tipine kimi hoca çocugun dersteki tutumuna katılımına gore performans notunu verir gerçek yazılı gibi bir ciddi sınav değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı