Performans ve gizlilik açısından Chrome vs Edge

• Konuyu başlatan Frik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.157

Hangisi daha iyi?

• Chrome

Oy: 3 9,7%
  • Edge

Oy: 22 71,0%
  • Diğer

Oy: 6 19,4%

• Oy verenlerin toplamı
    31
Makaleler
2
Uzun zamandır Chrome kullanıyorum. Fakat ara sıra edge’e baktım ve oldukça hoşuma gitti. Sırf PDF üzerinde çizim yapılabilmesi bile güzel. Bazı konular hakkında tarayıcıları karşılaştırmanızı isteyeceğim. Bunun hakkında makaleler olduğunu biliyorum fakat sizin fikriniz önemli.

Performans
benim için en önemlisi ne kadar hızlı çalıştığı. RAM kullanımı o kadar önemli değil yeterli miktarda ram’im var.

Gizlilik/Güvenlik
tabii ki de tamamen gizli olmayı beklemiyorum fakat mümkün olduğunca güvenli olmalı be az veri toplamalı.

Arayüz/Kullanışlık

Kullanışlıktan kastım eklentiler vs. chrome’daki eklentilerin edge’e eklenebildiğini biliyorum. Diğer konular hakkında pek bilgim yok fakat PDF dosyalarının düzenlenebilmesi gibi olaylar çok güzel. Arayüz hakkında Chrome biraz sade geliyor fakat düzenlebilmesi güzel. Edge hakkında pek bir fikrim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Edge Chromium kullanan bir tarayıcı olduğu için (Google Chrome'un altyapısı) kesinlikle öneririm. Ben de kullanmak istiyorum ama geçemiyorum. Elim Chrome'a gidiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı