Performanslı tarayıcı önerileri

Scitians

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar, Linux'tan kalma bir alışkanlık olarak Firefox kullanıyorum. Windows sistemi debloat ettim. Edge vs yok içerisinde. Ama Firefox anlamadığım şekilde tek sekme iken dahi 1100-1200 arası RAM tüketiyor. Görüldüğü üzere çok fazla bir RAM'im yok ve Android Studio açınca bilgisayar artık öksürmeye başlıyor. En performanslı ama eklenti, senkronizasyon vs. kullanabileceğim tarayıcı hangisidir? Önerilere açığım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    46,8 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleyen: Moderatör:
Brave'e göz atabilirsin. Chrome başta olmak üzere bir çok eklenti desteği de var.

Brave'e göz atabilirsin. Chrome başta olmak üzere bir çok eklenti desteği de var.
Brave aslında bir dönem kullandım fakat ısınamadım. Sync olayında her sefer verdiği kodları vs saklamak büyük zulüm.

Brave. Özellikle sayfa yükleme hızı için Brave.

Brave. Özellikle sayfa yükleme hızı için Brave.
Eki Görüntüle 1318506
Madem iki kişi brave diyor indireyim. Ama bu Sync olayını nasıl çözebiliriz? Yok mu kolay bir yolu? Sync olayından kastım şu mobilde kullanmama gerek yok pek telefon kullanmıyorum ancak bilgisayar üzerinde oturum açtığım zaman şifreler geri gelsin istiyorum.

qr code ile bağlayabiliyorsun. Aslında söylediğin kadar zulüm tarafı yok.
Telefon değil işte dediğim oturum açınca şifre gelme durumu. Var mı böyle bir şey? Ben de bulamamış olabilirim.

Brave. Sanırsam en az 4-5 aydır kullanıyorum çok iyi tarayıcı.

Oturum açmaktan kastınız Google hesabına giriş yapınca gelen şifreler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…