Performax-G Xetra vs Galax Stealth 03

Bütçe
420
Galaxda swicth değişiyor siyah swicthde çıkıyor kutudan ama yazılımı yok birde bazı tuşlar tek renk performaxda kırmızı swicth hot swap değil ama full rgb yazılımlı siz ne dersiniz galax 350 den 300 e düştü

Galax'da swicth değişiyor siyah swicthde çıkıyor kutudan ama yazılımı yok bir de bazı tuşlar tek renk Performax'da kırmızı swicth hot swap değil ama Full RGB yazılımlı siz ne dersiniz Galax 350'den 300'e düştü

Yazılımı var. Işıklara kanıp dandik bir ürünü daha pahalıya almak istiyorsa alabilir. Yoksa ben sırf RGB diye tavsiye etmem.

Yazılımı var. Işıklara kanıp dandik bir ürünü daha pahalıya almak istiyorsa alabilir. Yoksa ben sırf RGB diye tavsiye etmem.
Tamamdır galax fiyatı uygun hotswap ışıkları yeterli bencede sağolun galax bakıcam
Galaxla Aynı Anahtara Sahipler diye biliyorum ama biri blue içinden siyah swicth çıkıyor güzel galax neden full rgb değilde rainbow gibi anlamadım galaxa istediğimiz swicthi ileride alıp takabilirmiyiz peki?
Galaxla Aynı Anahtara Sahipler diye biliyorum ama biri blue içinden siyah swicth çıkıyor güzel galax neden full rgb değilde rainbow gibi anlamadım galaxa istediğimiz swicthi ileride alıp takabilirmiyiz peki?
Tamamdır Galax fiyatı uygun hotswap ışıkları yeterli bence de sağ olun Galax bakacağım

Galax'la Aynı Anahtara Sahipler diye biliyorum ama biri Blue içinden siyah swicth çıkıyor güzel Galax neden Full RGB değil de Rainbow gibi anlamadım galaxa istediğimiz swicthi ileride alıp takabilir miyiz peki?

Galax'la Aynı Anahtara Sahipler diye biliyorum ama biri Blue içinden siyah swicth çıkıyor güzel Galax neden Full RGB değil de Rainbow gibi anlamadım galaxa istediğimiz swicthi ileride alıp takabilir miyiz peki?

Pardon İnternetten dolayı dışarıdayım 3 kere yazmışım kusura bakmayın

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı