Performax xargon alınır mı?

• Konuyu başlatan zSiDo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 750
Bütçe
600Tl

zSiDo

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
KINGSTON FURY 32GB DDR4 3600 Mhz RAM
GIGABYTE A520M K V2 rev (1.1)
GIGABYTE AMD RX 6600
AMD RYZEN 5 5600
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, ben yakın bir zamanda klavye almak istiyorum almadan önce de size bu soruyu sormak istedim. Benim bütçem toplam 600TL olduğu için Performax markasının xargon modeli ilgimi çekti, şimdilik beni idare edecek bir klavye arıyorum. Klavye fiyat performans ürünü olduğu almaya değer mi?

Merhaba, ben yakın bir zamanda klavye almak istiyorum almadan önce de size bu soruyu sormak istedim. Benim bütçem toplam 600TL olduğu için Performax markasının xargon modeli ilgimi çekti, şimdilik beni idare edecek bir klavye arıyorum. Klavye fiyat performans ürünü olduğu almaya değer mi?

Hocam yanlış anlamayın beni ama bu bütçede bence mekanik almayın birkaç ay sonra bozulursa paranız boşa gitmiş olur düzgün bir mekanik için bence en az 1-1.5k lazım onun yerine kaliteli membran alın derim veya bütçe yükseltmeye çalışın.

@520199 Abartmayın.

Mesela bu. 420 Lira ve mekanik. Ucuz ve gayet performanslı bir klavye.
Hocam bana göre öyle tabiki illa bozulacak diye birşey demedim.Ama kaliteli bir mekanik klavye için o fiyatlar söz konusu şuan

@520199 Abartmayın.

Mesela bu. 420 Lira ve mekanik. Ucuz ve gayet performanslı bir klavye.
Ha bir de bunu alın bence en azından bilindik bir klavye

Hocam yanlış anlamayın beni ama bu bütçede bence mekanik almayın birkaç ay sonra bozulursa paranız boşa gitmiş olur düzgün bir mekanik için bence en az 1-1.5k lazım onun yerine kaliteli membran alın derim veya bütçe yükseltmeye çalışın.
Öneriniz için teşekkür ederim, bütçeyi arttırmaya çalışacağım lakin şu zamanda ailevi problemlerim olduğu için bu kadar arttırabildim yoksa bende arttırabildiğim kadar arttırmaya çalışıyorum.

Öneriniz için teşekkür ederim, önerinizi dinleyip GameNote modelini almaya çalışacağım; bende bütçemiz arttırmak istiyorum ama maalesef ailevi durumlarımı olduğu için bu kadar arttırabildim.

Performax dargın kullandım 1 hafta sonra wasd oyun tuşları çift tıklama veya hiç tiklamama gibi sorunlar başladı. Sonra Gamepower tarzı ürünlerde de yine buna benzer sorunlar yaşadım. Bu bütçede Mech Brane almanız daha mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Performax dargın kullandım 1 hafta sonra wasd oyun tuşları çift tıklama veya hiç tiklamama gibi sorunlar başladı. Sonra Gamepower tarzı ürünlerde de yine buna benzer sorunlar yaşadım. Bu bütçede Mech Brane almanız daha mantıklı.

Teşekkür ederim hocam

Mech brane diye bişey yok membran demeye çalıştınız heralde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı