aziz bugra ergun
Hectopat
- Katılım
- 25 Kasım 2020
- Mesajlar
- 128
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Onun hafif alt ve arkasina koyuyorum ben.1-2 saat sonra kargodan gelecek benim Xotran da. Sharkoon light2 s kullanıyordum, çift tıklama başladı. 3327 sensörü var, Xotran'da da ayı sensör var. Bundan önce Logitech G102 kullanıyordum, onda da çift tıklama sıkıntısı vardı. Onun sensörü de 3327'ye benzer.
3327 giriş seviyesi bir sensör, insanı üzmez ama 3327'nin altına düşmemekte bence fayda var.
Giriş seviyesi olmasına rağmen 300-400 lira bu sensöre sahip fareler. Şu anki 140 liralık fiyatıyla bedava. Tuşlarının 20 milyon tıklama ömrü olduğu söyleniyor, omron switch varmış. Muhtemelen 1-2 yıla bunda da çift tıklama sorunu başlayacak, bu switch uzun yıllar gitmez.
Ancak sorun yok, 300-400 liralık bir fare alsam gene aynı şey olacak, en azından bunda çift tıklamaya başlayınca verdiğim paraya üzülmem. 2 yıl götürse 140 liraya yeter.
Şimdi kargodan geldi de, başparmağımızı koyduğumuz yerde kocaman bir çıkıntı şeklinde düğme var. Başparmağımı nereye koyacağım? Scroll tuşu piyasanın en dandiği diyebilirim. Kablosu kısa. 2 tuş da sallanıyor, yukarı aşağı oynuyorlar. En büyük sıkıntı başparmağın olduğu yerdeki çıkıntı şeklindeki tuş. Cidden tasarlarken ne düşünmüşler ki?
Arkasına koyamıyorum, başparmağım o kadar kısa değil. Altına girecek kadar küçük de değil. Mümkün değil bu fareyi kullanamam. Çok rahatsız ediyor, parmağı koyacak yer yok. Öyle havada tutuyorum baş parmağı.Onun hafif alt ve arkasına koyuyorum ben.
Üstüne koyun hocam ben o şekilde kullanıyorum başta çok garibime gitti ama alışıyorsunuz.Arkasına koyamıyorum, başparmağım o kadar kısa değil. Altına girecek kadar küçük de değil. Mümkün değil bu fareyi kullanamam. Çok rahatsız ediyor, parmağı koyacak yer yok. Öyle havada tutuyorum baş parmağı.
Usta fareyi kavrayamıyorum baş parmağım yüksek bir tuşun üzerinde durunca. Tuş da değil, garip tepe gibi bir şey. Kavrayamıyorum ki fareyi parmağımla. Cidden dandikliğini göz ardı ettim fiyatından dolayı da kullanamıyorum o tuş yüzünden fareyi.Üstüne koyun hocam ben o şekilde kullanıyorum başta çok garibime gitti ama alışıyorsunuz.
Bunu tasarlayan kişi o tuşu oraya koyarken ne düşünmüş çok merak ediyorum gerçektenUsta fareyi kavrayamıyorum baş parmağım yüksek bir tuşun üzerinde durunca. Tuş da değil, garip tepe gibi bir şey. Kavrayamıyorum ki fareyi parmağımla. Cidden dandikliğini göz ardı ettim fiyatından dolayı da kullanamıyorum o tuş yüzünden fareyi.
Ben alışabileceğimi düşünmüyorum dostum. Beni hep rahatsız edeceğinden eminim.Bunu tasarlayan kişi o tuşu oraya koyarken ne düşünmüş çok merak ediyorum gerçektenBen o tuşun üstünde tutuyorum parmağımı üstünde derken aşağı yukarı anlamında değil yani elim o tuşa değiyor zamanla alıştım.