Performax xotran mouse incelemesi

Scroll tuşu gerçekten kötü. O yandaki garip tuş beni rahatsız etmedi ama lazım olursa da basmak sıkıntı. Fareyi tamamen kavrayıp basmak lazım çok sert. Ne işe yaradığını biliyor musunuz? Programda ateş tuşu yazıyor varsayılan.

Şimdi kargodan geldi de, başparmağımızı koyduğumuz yerde kocaman bir çıkıntı şeklinde düğme var. Başparmağımı nereye koyacağım? Scroll tuşu piyasanın en dandiği diyebilirim. Kablosu kısa. 2 tuş da sallanıyor, yukarı aşağı oynuyorlar. En büyük sıkıntı başparmağın olduğu yerdeki çıkıntı şeklindeki tuş. Cidden tasarlarken ne düşünmüşler ki?

Harbiden de öyle hatta az bile söylemişsin, şu anda bu sinirle gidip Master MX 3S alacağım yani o derece sinir krizi geçireceğim sol tuşu hafif, olur olmadık yerde basılıyor bir projeyi yaparken nesneleri seçiyorum hop sağ tık basılıyor, harbi başka farem olsa bunu duvarda parçalamak istiyorum, o baş parmağın oradaki tuş da ne tasarım olarak doğru ne de yazılım olarak, kendi programını indirdim bir türlü doğru dürüst çift tık ayarı olmadı 77 tane pencere açıyor basınca artık gerçekten ne kadar param varsa hepsini MX Master alacağım yani yeter ya yeter bu switchler mi üst düzey? Harbi milleti kandırıyorsunuz üst düzey switch bu kadar hafif mi olur?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı