Elektronik Performax Xotran RGB Mouse 130 TL

Bu arkadaşı dinleyin, doğru konuşuyor ;) şakası bir tarafa kısa ömürlü değildir inşallah, bir müddet kullanırız herhalde.

Ben daha yeni aldım ama Switch'leri yüzünden tıklama ömrü sonradan sıkıntı yapabilir.

Omron 20M Switch nedeniyle ileride çift tıklama yapmaya başlayabilir onun haricinde sorun olmaz. :)

O ilerisi ne kadar oluyor ortalama bir kullanıcı için, 5-6 ay mı 1-2 yıl mı tahmini olarak?

Ben daha yeni aldım ama Switch'leri yüzünden tıklama ömrü sonradan sıkıntı yapabilir.

Ben de yeni sipariş verdim. Fiyatı çok uygun, en kötü ihtimal tecrübe edinmiş oluruz bu fiyata. Sıkıntı yaşarsak da çok da üzmez en an azından.

O ilerisi ne kadar oluyor ortalama bir kullanıcı için, 5-6 ay mı 1-2 yıl mı tahmini olarak?

Ben de yeni sipariş verdim. Fiyatı çok uygun, en kötü ihtimal tecrübe edinmiş oluruz bu fiyata. Sıkıntı yaşarsak da çok da üzmez en an azından.
Genellikle en fazla 1 yıl ama 5 yıl da kullanan olmuş o switche sahip fare kullananlar. Omron 20M her türlü berbat bir switch çünkü.

Neredeyse 25 katı fiyata satılan gpx SL'de Omron 20M G1 China bulunuyor. Merak etmeyin Omron o kadar kötü bir Switch değil. Fakat bozulacağı kesin olduğu için kendinize daha uygun bir Switch bulun, yaşınız genç ise illaki yakın arkadaşlarınızdan elektronik bölümü okuyan vardır.
Arkadaşınızdan rica ederseniz sizin için Switch değişimi yapabilir diye düşünüyorum.

9091_15_endgame-gear-xm1-gaming-mouse-review_full.jpg

Mesela Omron 50M ile gelen endgame xm1. benim aktif kullandığım ergo farem HyperX dart Wireless'dede 50M var ve memnunum. Eğer değiştirirsem Cherry DG4 ile değişim yaparım.

Günde 30 bin Click atsanız, ayda 10M civarı ediyor. 20M ömür ile gelen bir Switch'in 2-3 yıl dayanmasını beklemek saçmalık zaten. Lütfen Omron 20M'leri 80-90milyon ömür sağlayan özel oda tasarımına sahip 2-3 dolarlık Switch'ler ile kıyaslamayın. Fiyat performans olarak dünyada başı çekiyor.

Neredeyse 25 katı fiyata satılan gpx SL'de Omron 20M G1 China bulunuyor. Merak etmeyin Omron o kadar kötü bir Switch değil. Fakat bozulacağı kesin olduğu için kendinize daha uygun bir Switch bulun, yaşınız genç ise illaki yakın arkadaşlarınızdan elektronik bölümü okuyan vardır.
Arkadaşınızdan rica ederseniz sizin için Switch değişimi yapabilir diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 1787109

Mesela Omron 50M ile gelen endgame xm1. benim aktif kullandığım ergo farem HyperX dart Wireless'dede 50M var ve memnunum. Eğer değiştirirsem Cherry DG4 ile değişim yaparım.
Performax Xotran hot-swappable bir fare olmadığı için değişim yapılamaz hocam yoksa haklısnız.

Performax xotran hot-swappable bir fare olmadığı için değişim yapılamaz hocam yoksa haklısnız.

Mouse'lerde hotswap mantığı çok olmaz zaten, klavye gibi açık bir yapısı olmadığından normal lehim ile değiştiriliyor.
Zaten firmaların çoğu hot-swap'a karşıdır, klavye bir alanda sabit duruken fareler gün içinde titremeye, sallanmaya, basınca ve darbeye maruz kalıyor. Switch değişimi zaten zart zurt yapılan bir şey değil.
Switch değişimi oldukça basit, fakat gerekli ekipman ve donanım olmalı.
Yukarıda bahsederken elektronik okuyan arkadaşınız varsa halleder dememin sebebi ekipman içindi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı