Aslında teke tek de iş görürüm de minimum 20 kişi diyorum. Aslında düzenli spor yapan birisiyim haftanın 4 günü 15 KM yürüyorum fakat koşabilir miyim bilmiyorum.
Aslında teke tek de iş görürüm de minimum 20 kişi diyorum. Aslında düzenli spor yapan birisiyim haftanın 4 günü 15 KM yürüyorum fakat koşabilir miyim bilmiyorum.
Aslında teke tek de iş görürüm de minimum 20 kişi diyorum. Aslında düzenli spor yapan birisiyim haftanın 4 günü 15 km yürüyorum fakat koşabilir miyim bilmiyorum.
WP grubuna ateşinin yükseldiğini, COVİD semptomlarının olduğunu, her bireyin kendini kontrol etmesi gerektiğini yaz. İnsanlar can derdinden kavgayı unutacaktır.
Yaptırım olacağını da düşünmüyorum. Ateşim var. Korktum, arkadaşlarıma da haber vereyim dedim. Bu kadar büyüyeceğini tahmin etmedim diyerek işin içinden sıyrılabilirsin.
Aslında teke tek de iş görürüm de minimum 20 kişi diyorum. Aslında düzenli spor yapan birisiyim haftanın 4 günü 15 km yürüyorum fakat koşabilir miyim bilmiyorum.
Öyle bir kavgaya bir keresinde girmiştim 20 kişiden 3 kişinin kolunu kırdıktan sonra zaten kaçmaya başladıklarını görebilirsin ama ağzın burnun yamulur.