Perşembe günü dayak yiyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En iyisi git nakil yaptır, böyle kekolarla uğraşmaya değmez, çünkü onlar laftan anlamayan bir mağara adamıdır.

Bir de hocam kafamda ki kaskı kıramazlar değil mi?

Kardeşim şimdi hiç problem etmiyorsun. Bak ne yapıyorsun biliyor musun? 1 paket Winston cigarası alıp keko semtlerine gidip ikram ediyorsun, muhabbete başlıyorsun ve olayı anlatıyorsun.
Kekolar okulun kapısında güruh gibi beliriyor ve seni o zımbolardan cephe savunurcasına koruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben çok yalnız birisiyim. Sevgili yapmak istedim çünkü dediğim gibi hiç arkadaşım yok. Derdimi anlatabileceğim bir yol arkadaşım olsun istedim ne bileyim böyle olacağını. Neyse dayağı kamera önünde yemeye çalışacağım. Okulda kamera var.

Ailene korona var. Okula giderek risk almayayım de. Kavga edeceğin çocuğa sadece onla tanışmak istedim sonuçta aynı sınıftayız falan de. Sanaldan hallet bunları da.

Tamam arkadaşlar konu kapansın uzadıkça uzuyor. Aileme haber vereceğim, müdürle de konuşacağım. Yine caymazlarsa dayağı kamera önünde yemeye çalışırım ya da koşar kaçarım. Bide Etkileşim puanı kasmak istesem emin ol Twitter gibi mecralarda açardım bu konuyu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…