Perşembe günü dayak yiyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu tip insanlar laftan anlamaz dostum bu insanlara karşı dikkatlı ol ve durumu ailene anlat.
Eğer kavga kaçınılmaz ise düzgünce dövüş ve adamsan teke tek gel de öyle daha az dayak yersin.
Kendini de geliştirmiş olursun.

En kolay çözüm. Okula gitme . Zaten zorunlu değildir herhalde. Ailende illa gönderecekse ve sende söyleyemiyorsan, gidiyomuş gibi yap sonra internet cafeye git. Mis gibi aktivite. 2-3 güne unuturlar zaten. Wp'de başka bir konunun daha çok konuşulmasınıda sağlarsan tamamdır. En temizi ve acısızı böyle kurtulursun. Deneyimlerim sonucu söylüyorum .

Bekle çok dalacakları varsa dalsınlar, daha yeni liseye geçmişsiniz hepinizin kanı kaynıyor herhalde. Bu "kaslı" ve "havalı" çocuk disiplin cezalarının hayatını ne kadar kaydıracağından daha haberi yok. Bi' öğrensin o gerilimli atmosferi bir daha kedi gibi gezer etrafta.

Havalar soğumaya başladı, hem buza ihtiyacınız olmaz,hemde adamların elleri çabuk ağrır.
Belki bir iki sözlü uyarı ile paçayı kurtarırsınız.
Gerçi iyi bir dayak sizin için "bin nasihatten yeğ" olacaktır.

Bu benimde başıma gelmişti keşbiş olsun.Ben olsam mantık yolunu seçerdim. En basitinden bilmediğini söyle.Anlamıyosa bence müdürüne falan git hangi devirdeyiz kim kimi dövüyo okulda öyle.

Doğru. Hiç ciddi bir kavga yaşamadım ama eğer gerçekten dayak atacaklarsa hayatta kalma içgüdüsü gerçekten çok etkili oluyor bu durumda. Aşırı sinirlenince, hem o sinirle hem de bir tık korkunun verdiği gazla yediğin dayağı hissetmiyorsun. O sırada 2 3 kere sağlam vur çocuğa. Ama o hissetmediğin acı akşam gösterecek kendini .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…