Perşembe günü dayak yiyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@iksbaks Valla hocam konu ciddiye benziyor. Bence dediğiniz gibi insancıl şekilde deneyin, olmazsa en kötü dayağınızı yersiniz.
Bir de kıza da yanlış anlaşılma olduğunu söylerseniz, adamı vazgeçirebilir.
 
42 Sayfa ne konuşuldu burda Allah aşkına . Oğlum hepsi 9 değil mi bunların ne diye bu kadar korkuyorsun pkk falan mı bunlar . Sevgilisine olayı anlat, sevgilisi olduğunu bilsen yazmayacağını falan. İg hesabını bulana kadar sevgilisi olduğunu nasıl bulamadın anlamadım . Ölmezsin merak etme, çıkışlarda kalabalığa vs gir, ailene söyle gelsinler çıkışta, olmadı okul değiştir ben ortamına alışamadığım için değiştirmiştim çook eskiden.,

Edit: Perşembe akşamı buraya yazmazsan polise ben ihbar ederim çocukları merak etme xD.
 
Merhabalar, yarın büyük gün zaten biliyorsunuzdur. Bu konuyu açmamın sebebi bazı şeyleri açığa kavuşturmak istememden ötürüdür. Çoğu arkadaş anlattıklarımın kurgu olduğunu düşünüyor. Ben de biraz oturup, düşündükten sonra acaba neden böyle düşünüyorlar diye kendi kendime sorular sormaya başladım. Fark ettim ki konuyu anlatırken, yazdığım çelişkili şeylerden ötürü forum üyelerinin böyle düşündüğüne kanaat getirdim. Bir de forumda böyle şeylere karşı inanılmaz bir önyargı var fakat forum üyeleri de kendilerince haklılar tabii. Neyse konuya geri dönecek olursak başlıyorum.

Soru 1
-Çekingen bir insan olduğunu belirtmişsin fakat kıza yazma cesaretini nereden buldun?
-Cevap çok basit. Sanal ortamda anonim olmanın verdiği cesaretten ötürü kıza yazma cesaretini kendimde buldum.(Kıza gidip, seni seviyorum demedim tabii ki) Normal hayatta çekingen ve utangaç olduğum doğrudur.

Soru 2
-Madem dayak yiyeceksin, neden okula gidiyorsun?
-Kavga yarın olmazsa, cuma günü olur. Cuma günü olmazsa, haftaya olur. Ertelemek kaçış yolu değil.

Soru 3
-Neden dayak yiyeceksin?
-Güzel soru, birden çok sebebi var. Ben kızın İnstagram hesabını zaten biliyordum fakat takip etmiyordum. Bir gece ansızın sanalda ki arkadaşlarımın verdiği gaz ile kızı takip etmeye başladım. Kız isteği onaylar onaylamaz hikayesine baktım. Valorant ile ilgili bir gönderi paylaşmıştı kendisi. Kendisiyle sohbet etmeye çalıştım fakat pek sıcak karşılamadı. 'Ne yani bunun için mi dayak yiyeceksin?' gibi söylemlerde bulunduğunuzun farkındayım devam ediyorum. Aslında ben 'fake' bir hesap açmıştım. İsmi de 'kabul etmezsen üzülürüm' idi. İlk başta oradan yazacaktım fakat arkadaşımın 'kızlar özgüvenli erkeklerden hoşlanır' demesiyle ana hesaptan sohbet etmeye çalıştım. İlk önce 'fake' hesaptan istek attım 3-4 dakika sonra da kendi ana hesabımdan. Tekrarlıyorum bir gece ansızın yazmam ve işin içine 'fake' hesapta dahil olunca kavga kaçınılmaz oldu.( Tekrar belirtiyorum kıza 'seni seviyorum' tarzından şeyler demedim. Amacımın ortaya çıkmasının sebebini zaten anlamışsınızdır.)

Bu üç soru çok sorulduğu için cevaplama gereği duydum. Sonuçta kim yalancı damgası yemek ister ki? Hala konunun 'troll' olduğunu düşünüyorsanız, yorumlar kısmına aklınızda ki soruları sorabilirsiniz. Fakat foruma bu gün giremeyeceğim haberiniz olsun. Beni destekleyen ve inanan herkese çok teşekkür ediyorum. Yarın tekrar konu açacağım fakat net bir zaman dilimi belirtemem. Kurgu diyen arkadaşlar gelmeden ben hemen kaçıyorum. Bol şans dileyin.

Dip not: Tekrar belirtiyorum kızın sevgilisinin olduğunu bilmiyordum. Bilseydim aklımın ucundan geçmezdi.

@Haruki Murakami
@359107
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğimi yap sen, öksürerek git seni dövecek olan elemanın yanına, hasta olduğunu söyle.
 
Hocam benim de başımdan böyle bir olay geçmişti. 8. sınıfta bir kızdan hoşlanıyordum. O da benden hoşlanıyordu galiba ama emin değilim. Neyse utangaç bir insan olmamama rağmen kıza açılmadım. Kız da sevgili yaptı bu sıra tabii. Benden 2 yaş büyük aygır gibi birisi. Kızla normal arkadaş gibi konuşuyoruz. Bir gün ben bu ikisini parkta konuşurken gördüm. Aslında yanlarından geçecektim. Ama kız beni gördü o kadar arkadaşım bir şey demezsem olmaz deyip yanlarına gittim. İşte başlarda iyi güzel sohbet muhabbet falan sonra kız erkek arkadaşına bak bu da benim en yakın arkadaşlarımdan birisi dedi. Ben de normal konuşurken bir şey olmadığı için evet öyledir falan dedim. Demez olaydım. Çocuk geldi yakama bir yapıştı tam vuracakken kız engel oldu. Sonra ben yalvardım tabii sadece arkadaşız abi yapma etme falan diye. O da hemen inanmasa da sonradan ikna oldu. Ama bu olay bana çok şey kattı:
1- Bir kızla ya sevgili olacaksın ya da hiçbir şey olmayacaksın.
2- Asla ezik olmayacaksın. Biraz güçlü kuvvetli gözükmen lazım.
3- Eğer biriyle sevgiliysen sevgilisindir. Yok flört vs. saçma şeyler.(Bence)
4- Ve son olarak özgüvenli olmak çok önemli.
 
Yüzüne tükür, bu sana 2 saniye kazandıracak daha sonrasında ellerini iki yana aç ve aynı anda çok sert bir şekilde iki elinle suratına tokat at hemen hızlı bir şekilde kafasını tutup dizinle burnuna vur artık rakibin aptala döndü arkanı dön ve tersten kuvvetini alabileceğin bir şekilde tekme at.
NOT: Tek değilse paket olursun.
 
NOT'a kadar her şey çok güzeldi.
 
Covid dolayısı ile sosyal mesafe kuralını aşacaklar. Ayrıca kamere olan yerlerde takıl. Biryere çekmeye çalışırlar ise reddet. Eğer döverler ise darp raporu al ve polise git. Hem darp hem sosyal Mesafe'den ceza yerler.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…