Merhabalar, yarın büyük gün zaten biliyorsunuzdur. Bu konuyu açmamın sebebi bazı şeyleri açığa kavuşturmak istememden ötürüdür. Çoğu arkadaş anlattıklarımın kurgu olduğunu düşünüyor. Ben de biraz oturup, düşündükten sonra acaba neden böyle düşünüyorlar diye kendi kendime sorular sormaya başladım. Fark ettim ki konuyu anlatırken, yazdığım çelişkili şeylerden ötürü forum üyelerinin böyle düşündüğüne kanaat getirdim. Bir de forumda böyle şeylere karşı inanılmaz bir önyargı var fakat forum üyeleri de kendilerince haklılar tabii. Neyse konuya geri dönecek olursak başlıyorum.
Soru 1
-Çekingen bir insan olduğunu belirtmişsin fakat kıza yazma cesaretini nereden buldun?
-Cevap çok basit. Sanal ortamda anonim olmanın verdiği cesaretten ötürü kıza yazma cesaretini kendimde buldum.(Kıza gidip, seni seviyorum demedim tabii ki) Normal hayatta çekingen ve utangaç olduğum doğrudur.
Soru 2
-Madem dayak yiyeceksin, neden okula gidiyorsun?
-Kavga yarın olmazsa, cuma günü olur. Cuma günü olmazsa, haftaya olur. Ertelemek kaçış yolu değil.
Soru 3
-Neden dayak yiyeceksin?
-Güzel soru, birden çok sebebi var. Ben kızın İnstagram hesabını zaten biliyordum fakat takip etmiyordum. Bir gece ansızın sanalda ki arkadaşlarımın verdiği gaz ile kızı takip etmeye başladım. Kız isteği onaylar onaylamaz hikayesine baktım. Valorant ile ilgili bir gönderi paylaşmıştı kendisi. Kendisiyle sohbet etmeye çalıştım fakat pek sıcak karşılamadı. 'Ne yani bunun için mi dayak yiyeceksin?' gibi söylemlerde bulunduğunuzun farkındayım devam ediyorum. Aslında ben 'fake' bir hesap açmıştım. İsmi de 'kabul etmezsen üzülürüm' idi. İlk başta oradan yazacaktım fakat arkadaşımın 'kızlar özgüvenli erkeklerden hoşlanır' demesiyle ana hesaptan sohbet etmeye çalıştım. İlk önce 'fake' hesaptan istek attım 3-4 dakika sonra da kendi ana hesabımdan. Tekrarlıyorum bir gece ansızın yazmam ve işin içine 'fake' hesapta dahil olunca kavga kaçınılmaz oldu.( Tekrar belirtiyorum kıza 'seni seviyorum' tarzından şeyler demedim. Amacımın ortaya çıkmasının sebebini zaten anlamışsınızdır.)
Bu üç soru çok sorulduğu için cevaplama gereği duydum. Sonuçta kim yalancı damgası yemek ister ki? Hala konunun 'troll' olduğunu düşünüyorsanız, yorumlar kısmına aklınızda ki soruları sorabilirsiniz. Fakat foruma bu gün giremeyeceğim haberiniz olsun. Beni destekleyen ve inanan herkese çok teşekkür ediyorum. Yarın tekrar konu açacağım fakat net bir zaman dilimi belirtemem. Kurgu diyen arkadaşlar gelmeden ben hemen kaçıyorum. Bol şans dileyin.
Dip not: Tekrar belirtiyorum kızın sevgilisinin olduğunu bilmiyordum. Bilseydim aklımın ucundan geçmezdi.
@Haruki Murakami
@359107