Perşembe günü dayak yiyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni de 4 sene once dövecekler di 3 kişi hemde. Bende o sıralar sıskaydım diğerleri kocayak gibiydi maaşallah. Sonra onlara görünmeden otobüs durağına gittim. Beni aradı açmadım. Otobüse binince de aradı bende ona güzel bir küfür edip kapattım. Orayada bir daha gitmedim. Arkadaşlarını felan hep engelledim. Ama o küfür edişim beni çok sarmıştı. Not: benden 2 yaş büyüklerdj).

Son düzenleme:
Perşembeye 1 gün. Bakalım neler olacak?

Ye dayağını otur. Tecrübe kazanmış olursun. Bundan sonra da her gördüğün kıza sevgilisi var mı yok mu bilmeden, yahut sevgilisi kim bilmeden yazma. Türkiyede yaşıyorsan bunlara katlanmak zorunda kalıyorsun.

Bencede insan başına bir şeyler geldikçe tecrübe kazanır böyle olayalar illaki olacak sizin bundan sonra yapacağınız bu gibi şeylerde dikkat etmek bundan sonra böyle bir şey olunca aklınıza bu olay gelir

Takma kafana bu kadar , ciddiyim. İnan bana bişey olmadan geleceksin yarın eve. İçindeki huzursuzluğu tahmin edebiliyorum az çok şuan. Valla bak bir şey olmayacak kasma bu kadar. Yıllar sonra gülerek hatırlayacağın bi anı olur umarım bu. İyi akşamlar herkese.

Bakalım ne olacak.Umarım dayağı sen atarsın.Gerçi 9.sınıf kavgası çok bir şey olacağını düşünmüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…