Perşembe günü dayak yiyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
WhatsApp gruplarında kaynaşmış, fakat dediğim gibi ben çekingen bir insanım ve normal olarak da beni gruplara dahil etmediler.
Neden çekingensin diye almadılar ki gruba, hiç anlamadım. Sohbet etsen de etmesen de almalarını söyle, Sonuçta sen de o okulda okuyorsun.
Ne kadar işe yarar bilmiyorum, fakat bana kalırsa diyeceğin şey "Beni WhatsApp grubuna almadığınızdan dolayı diğer kişilerle tanışmak amacıyla özelden mesaj atmak zorunda kaldım. Amacım kötü değildi siz beni yanlış anladınız." falan de. Bir de ailene falan anlatmaya çekinmiyorsan anlat.
Edit: O kadar düşündüm şimdi dayak yemekten kurtulmuş olaya bak .

Benim 9. sınıfta öyle oldu 10. sınıf birinden hoşlanıyordum bizim sınıftan bi çocukta hoşlanıyordu 2. dönem nakil aldırmıştı. Sonra o çocuk bizim sınıftan arkadaşa demiş o kıza selam söyleyin diye bunu duyan o kızın **guardları bunu dövcez falan demişti ulan dedim ben bittim kıza sevdiğimi söyledim. Sonra bir şey olmadı geri adımda atmadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…