Perşembe günü dayak yiyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dayak kaçınılmazsa zevk almaya bak. Aç telefondan Kurtlar Vadisi Pusu Cendere Remix vurabildiğine salla 2-3 yumruk. Okulda adın çıkar psikopat diye kimse yan bakmaz bir daha.
Odun kullanmasını öneririm kavga kaçınılmaz ise. 20 kişi falanlarsa önüne gelene salla gitsin.
/SPOILER]

Kavga etmek adamlık olsaydı yine adamdım olmasa da adamım çünkü erkeğim.

homo$#### değilim öylede olmam. Kavga etmek duruma göre erkeklik duruma göre...

O zaman hiçbir şey yokmuş gibi okuluna git. Tehdit edilme durumuna karşı telefonunun ses kaydını da aç koy cebine. Bir ispat yok iken pek bir şey yapamazsın.

Yapmana da gerek yok, çocuğun bir şey yapacağını sanmıyorum. En fazla ukala ukala konuşur. Böyle tipler kendini bir halt sanıyor işte.

Kanka hemen taktik vereyim diyeceksin ki "Gelsene teke tek kardeşim öyle adam toplamakla olmuyor" sonra teke tek çıkacaksın şimdi yapacakları söylüyorum babanı çağır sonra o çocuğu döv sonra baban gelsin okula şikayet etsin onu ama mutlaka kavgadan önce elinden geldiğince bağır yani"laaaaan ben deliyim laaaan tekmi buldunuz beni?" falan diye ayarlarsın sen işte bu yöntemle dayak yemen %40 oranında düşecektir baktın olmuyor sol direkle başla sürekli sağ kroşe at sonra 1 sol kroşe ardında iç Low kick at sonrada sağ High kick at, adam yere düşsün sonra bağıra bağıra sağ yanağını çürüt tabii öneri bu ben sorumlu değilim başına bir şey gelirse sana tavsiyem karıya kıza bakma!

Son düzenleyen: Moderatör:

Afiyet olsun çocuk seni haşamat edebilir gitme gidiceksen yumruk kavgasına girme yanına sopa al (silah bıçak alma başına bela açma) ama tabii ki de kökten çözüm gitme.

Bir de okulun ortasında dayak atabilir. Çünkü adamın okul, kariyer zerre umurunda değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…