Persistence özelliği bulunan Linux önerisi

Bana Persistence özelligi olan (Kurmadan Live'dan çıkınca ayarları ve dosyaları kaydeden.) Linux dağıtımı önerir misiniz? USB bellekten Live olarak çalıştırabilmek için. Teşekkürler.
Merhaba, persistent olup olmayan bir live distro duymadım hiç şimdiye kadar, varsa benim haberim yok yani. Fakat şöyle bir makaleye rastladım, maalesef İngilizce, bunu öğlen saatlerine doğru dilimize çevirip buraya yazabilirim sanırım, emin değilim ama, belki çevirmeye bilgim yetmeyebilir. Burada linux Ubuntu yüklü bir USB'nin nasıl persistent hale getirilebileceği anlatılmış, eğer halihazırda bir linux kurulumunuz yoksa buradaki adımları uygulamak için ikinci bir USB'ye ihtiyacınız olabilir, bir tanesi boot etmek için diğeri ise persistent hale getirilecek olan.

 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı