Steam Persona 3 reload $41.99 USD %40 indirim

@Yeyil 1 senelik mi? 6 ay alabilirsin. Ayrıca kütüphanede olmasını seven insanlar için gayet iyi fiyat.

Aylık 200 TL Game Pass. Bununda vergiyle cartiyla curtuyla 1600-1800 TL bandina cikiyor.

70-100 saat arası oynanış süresi sunuyor hala değmez deyip üzerine Game Pass öneriyorsunuz. Komik.

Süreden bağımsız oyun güzel ama şahsen 1300 1400 TL tek oyuna vermeyi desteklemiyorum. Her ay 200 verip oyunu bitirip diğer oyunlara bakarım.

Güzel fiyata inmiş, kesinlikle bu fiyata değer. Ben Fanatical'dan 60 dolara ön sipariş vermiştim 60 dolara bile bana göre hayli hayli değiyordu. Bu sene oynadığım en iyi oyunlardan biri kesinlikle öneririm hem de bu fiyata.

Aylık 200 TL Game Pass. Bununda vergiyle cartiyla curtuyla 1600-1800 TL bandina cikiyor.
Vergi diye bir şey yok, bu fiyatlar bizde vergileri dahil satılıyor zaten. Tek alışveriş yapacağın bankanın kuru farklı olabilir güncel kura göre, o da bu fiyatın +%5'ini geçmiyor genelde, yani maximum 1450 TL falan oluyor, 1600-1800 TL olamaz. 1600-1800 TL olsa bile 8-9 ay alınabiliyor yine 1 yıl olmuyor (12 ay).

70-100 saat arası oynanış süresi sunuyor hala değmez deyip üzerine Game Pass öneriyorsunuz. Komik.
Ben de anlayamıyorum cidden. Her insan gamepass sistemini sevmiyor ve oyunları satın almak istiyor, bir kütüphane dizmek istiyor/diziyor. Bu forumda her indirim konusu altında gamepass öneren kullanıcıları göz ardı etmek en kolay çözüm, neredeyse her indirim konusunda görmekten sıkıldım artık.

Son düzenleme:
Güzel fiyata inmiş, kesinlikle bu fiyata değer. Ben Fanatical'dan 60 dolara ön sipariş vermiştim 60 dolara bile bana göre hayli hayli değiyordu. Bu sene oynadığım en iyi oyunlardan biri kesinlikle öneririm hem de bu fiyata.

Vergi diye bir şey yok, bu fiyatlar bizde vergileri dahil satılıyor zaten. Tek alışveriş yapacağın bankanın kuru farklı olabilir güncel kura göre, o da bu fiyatın +%5'ini geçmiyor genelde, yani maximum 1450 TL falan oluyor, 1600-1800 TL olamaz. 1600-1800 TL olsa bile 8-9 ay alınabiliyor yine 1 yıl olmuyor (12 ay).

Ben de anlayamıyorum cidden. Her insan Game Pass sistemini sevmiyor ve oyunları satın almak istiyor, bir kütüphane dizmek istiyor/diziyor. bu forumda her indirim konusu altında Game Pass öneren kullanıcıları göz ardı etmek en kolay çözüm, neredeyse her indirim konusunda görmekten sıkıldım artık.

1500 TL bandında oluyor kur ile. Ki ben de Game Pass öneren bir insan değilim normalde. Ama bir oyuna gidip 1-2 k ucret odemeyi dogru bulmuyorum. Oyun Game Pass'te ve fiyati pahali turu sevip sevmeyeceginden emin olmayanlar icin Game Pass daha mantikli. Kendimde ilk kez Game Pass aldim indirdim Persona 3 oynayacagim mesela. J-RPG'leri severim eski versiyonunu PSP'de oynamistim ama bakalim nasıl hissettirecek yenilenmiş Türkçe hali.

Ama bir oyuna gidip 1-2 k ucret odemeyi dogru bulmuyorum.
Siz bulmuyor olabilirsiniz tabii ki de fakat herkes bu şekilde düşünmüyor. Sadece bu konuda bile bir kişi buradan indirimi görüp satın almış oyunu.

Oyun Game Pass'te ve fiyati pahali turu sevip sevmeyeceginden emin olmayanlar icin Game Pass daha mantikli.
Herkesin pahalı skalası farklıdır tabii ama benim açımdan 2 saatlik film biletleri 350-400 TL olmuşken 80-100 saatlik bir oyun için 1400 TL pahalı gelmiyor bana.

"turu sevip sevmeyeceginden emin olmayanlar icin Game Pass daha mantikli." Bu dediğinize katılıyorum ama genelleme yapıp bu fiyata değmez dememek lazım bence.

Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum bundan sonra, ne kadar düşüncelerimiz uyuşmasa da sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum.

Her bu oyunu alan kişi 70-80 üzeri saat oynamak zorundamı? belki ben bu türü seviyorum ve 20- 30 saat oynamak isitorum fakat bu fiyat bana pahalı geliyor?
Ben de anlayamıyorum cidden. Her insan gamepass sistemini sevmiyor ve oyunları satın almak istiyor, bir kütüphane dizmek istiyor/diziyor. Bu forumda her indirim konusu altında gamepass öneren kullanıcıları göz ardı etmek en kolay çözüm, neredeyse her indirim konusunda görmekten sıkıldım artık.
Microsoft Store kütüphanesi dizmek isteyen ilk defa sizi görüyorum hocam. Zaten gamepass kullanmayı sevmeyen birisi kullanmaz olur biter niye bu kadar sinirlendiginizi anlayamadım arkadaş sadece kendi fikrini belirtmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı